Pare pytań

Witam.Mam zamiar zacząć z grą jaką jest aion, ponieważ słyszę same dobre opinie ogólnie o tej grze.Ale mam pare pytań :

1.Jak wygląda f2p (jakieś veterany gold packi itp), da się coś osiągnąć nic nie wydając ?

2.Czy da się grać solo ?

3.Jak wygląda pve i pvp (są jakieś areny bg dungi czy cuś) ?

Witam.Mam zamiar zacząć z grą jaką jest aion, ponieważ słyszę same dobre opinie ogólnie o tej grze.Ale mam pare pytań :1.Jak wygląda f2p (jakieś veterany gold packi itp), da się coś osiągnąć nic nie wydając ?2.Czy da się grać solo ?3.Jak wygląda pve i pvp (są jakieś areny bg dungi czy cuś) ?

1.Gold packa możesz kupić za kasę zgromadzona w grze. Na normalnym koncie bolało mnie barak trade i domu aukcyjnego.

2.Można (ale zawsze lepiej jest z kims)

3.Expienie opiera sie głownie na questach, pvp jest, niestety brakuje pk. (są areny itp. ale ty przecież chcesz grac sam :))

Bo w grze interesuje mnie bardzo dobrze rozbudowane pvp i czy jest coś typu jak BG czy tylko neutralne miasta.

aa i ile się zbiera na takiego gold packa ? I o ile mi wiadomo na wersji f2p nie można wbić maxymalnego lvla czy to prawda ?

nie wiem gdzie to przeczytałeś ale możesz wbić maksymalny lvl normalnie, jeśli chcesz grać solo to lepiej zagrać w coś single? Jest kilka questów których sam nie zrobisz tak więc.. A co do pvp to Aion jest głównie ustawiony pod pvp tak więc na endgame to tylko gra z innymi

Polecam gre na amerykańskim serwerze.

Nie ma podziału na konta normal, veteran i premium.

Od razu masz dostęp do wszystkiego(nie musisz mieć GP żeby używać aukcji czy opcji handluj)

Naprawdę miło się gra:)

Witam.Mam zamiar zacząć z grą jaką jest aion, ponieważ słyszę same dobre opinie ogólnie o tej grze.Ale mam pare pytań :

1.Jak wygląda f2p (jakieś veterany gold packi itp), da się coś osiągnąć nic nie wydając ?

2.Czy da się grać solo ?

3.Jak wygląda pve i pvp (są jakieś areny bg dungi czy cuś) ?