Pare ważnych pytań!

Witam, od razu przejdę do rzeczy:

1. Jak jest obecnie z populacją?

2. Naczytałem się że gra nie ma endgame'u. Czy to prawda?

3. Jakie są różnice między Terą a Raiderz, gdyż wiele osób je do siebie porównuje?

4. Czy da się normalnie grać bez wydawania pieniędzy?

5. Czy polecacie tą gre, jeżeli nie to dlaczego?

6. Ile miejsca zajmuję na dysku po zainstalowaniu?

Prosiłbym o odpowiedzi osób które miały jakąś dłuższą styczność z tą grą. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Odpowiem ci narazie tylko na 1 bo reszty nie znam. Z populacja jest srednio od ostatniego patcha jest duuzo polakow. Na poczatkowych levelach wypada to slabiej aczkolwiek pozniej populacja jest w miare.

Nie wiem jak jest z populacją ale mniemam , że po wyjściu TERY zmalałą diametralnie. End game'u nie posiada bo cały najlepszy secik złożysz w 2 tygodnie a potem nie ma co do roboty. Różnice? Takie , że RaiderZ zrzyna w TERY straszliwie i mało czym się różnią jednak TERA wypada lepiej. Da się grać jako tak a przynajmniej dało się gdy ja grałem. Niestety PWI lubi robić gry P2W. Gry nie polecam bo jest Tera( która i tak jest słaba) a ona sama w sobie jest nudna i monotonna. A ile miejsca zajmuje masz na stronie wydawcy.

Dzięki za odpowiedźi! Zostaje mi chyba założyć temat na Szukam MMO bo nie mam już pomysłu a szkoda mi miejsca na dysku na Tere.

Zagraj w Mabinogi - najlepsze mmo f2p na rynku.

Jeżeli zależy ci na community i wymagającym systemie walki i tym, że robisz co chcesz i kiedy chcesz + wszystko rozbudowane łącznie z zwiedzaniem świata to ci się spodoba.

Mógłbyś bardziej rozwinąć, bo po zobaczeniu paru filmików mam wątpliwości. Tak opisać na czym polega grywalność tego tytułu i czym się wyróżnia bo jak narazie zachęciłeś dobrym community ale to nie wszystko.

tu masz wszystkie +/- jakie zauważyłem :)

omega przestan spemować z tym mabinogi

Użytkownik tylko spytał się o to czy mogę przybliżyć mu grę, która zwie się Mabinogi

Jeżeli masz jakiś problem i nie chcesz nic wnosić do tematu to możesz zginąć w Korei razem z swoim rodzeństwem (a niech was atomówka)

niech Cię gówno zje :D

Witam, od razu przejdę do rzeczy:

1. Jak jest obecnie z populacją?

2. Naczytałem się że gra nie ma endgame'u. Czy to prawda?

3. Jakie są różnice między Terą a Raiderz, gdyż wiele osób je do siebie porównuje?

4. Czy da się normalnie grać bez wydawania pieniędzy?

5. Czy polecacie tą gre, jeżeli nie to dlaczego?

6. Ile miejsca zajmuję na dysku po zainstalowaniu?

Prosiłbym o odpowiedzi osób które miały jakąś dłuższą styczność z tą grą. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)