Pare zdań

Zwracam się tu głównie do was "ci co szukają mmo" tak ciężko kur** wejść w zakładki i tam macie od hu*a więc jaki problem?

Nie widzicie że moderatorem i innym forumowiczom się to nie podoba po prostu jesteście wk***i**ce trolle.

Nie lepiej zakończyć to co piszecie tak ciężko poszukać 20 min na głównej jakiejś gry dla siebie ?

Są przecież opisane wszystkie wymagania i grywalność więc co wy za przeproszeniem odpierdala*ie!

Nabijacie sobie postów w jakiś starych tematach tylko po to żeby móc założyć temat "Szukam mmo"

No ogarnijcie się wkońcu!

Zgłaszam się z prośbą do adminów o zamknięcie podfora "szukam mmo"

Pewnie nie każdy mnie poprze ale cóż!

Tak,tylko weź pod uwagę to,że gdy zamkną "Szukam MMO" to te wszystkie "dzieci" zaczną pisać to w Hydeparku,piaskownicy [czy jak kolwiek się to nazywa]...

"Po czasie" tym "dzieciom neo" się znudzi czemu ? bo nikt nie będzie wzracał na to uwagi a nawet jeśli to te neosy co zadały te pytania to ban na 7 dni i w końcu by się to skończyło.

No dobra duzo dzieci pisze w tym dziale ale rowniez pisza tacy (np. Ja) ktorzy chca poradzic sie innych ktorzy mieli stycznosc z jakims tytulem, a ktory z koleji jest tylko zrecenzowany i dodany do listy. A jak wiadomo kazdy inaczej sie zapatruje na dany tytul i moze czasem zachecic. Co z tego ze poczytam na liscie i wybiore dany tytul jak po pierwszym wlaczeniu albo spedzeniu z nim troche czasu okaze sie ze nie podoba mi sie mimo ze opis mnie zachecil ?

Tak,tylko znając życie większość osób będzie "karmić trolla".a po za tym cześć z nich może mieć zmienne ip, więć bany odpadają...

Na takich nie ma rady.. -,-

@Up

Własnie,jest część normalnych osób,które chcą własnie dobrze..

Ale i tak zawsze znajdą się tacy, którzy będą robić na złość, na "hejterów" nie ma rady.. -,-

"Po czasie" tym "dzieciom neo" się znudzi czemu ? bo nikt nie będzie wzracał na to uwagi a nawet jeśli to te neosy co zadały te pytania to ban na 7 dni i w końcu by się to skończyło.

Moim skromnym zdaniem, jedyną osobą która dostanie bana jesteś ty, ale pożyjemy, zobaczymy.

Jak ci się nie podoba, to nie musisz wchodzić w Szukam MMO nieprawdaż?

Pozatym ten temat powinien znaleźć się w Hydeparku.

Przenoszę temat do działu serwis.

Podzielam opinie Warcraft947. Dział według Ciebie niepotrzebny wiec do niego nie zaglądaj chyba ze bardzo Cię to boli ze przez ten dział wiele osób nabija liczbę postów, a Ty nie zamierzasz się zniżać do ich poziomu i musisz na to patrzeć. Nie udzielaj się bo temat według mnie okrutnie idiotyczny. Najlepiej niech ktoś szybko zamknie by uniknąć przyszłych banów, ostrzeżeń, wyzwisk itp.

Temat poruszany wielokrotnie. Zamykam.

Sam dzial byl juz zamykany, otwierany, znowu zamykany i ponownie otwierany. Co przyniesie przyszlosc? Nie wiem, ale sprawa bedzie przedyskutowana na nastepnym zebraniu administracji (mam taka nadzieje).

Zwracam się tu głównie do was "ci co szukają mmo" tak ciężko kur** wejść w zakładki i tam macie od hu*a więc jaki problem?

Nie widzicie że moderatorem i innym forumowiczom się to nie podoba po prostu jesteście wk***i**ce trolle.

Nie lepiej zakończyć to co piszecie tak ciężko poszukać 20 min na głównej jakiejś gry dla siebie ?

Są przecież opisane wszystkie wymagania i grywalność więc co wy za przeproszeniem odpierdala*ie!

Nabijacie sobie postów w jakiś starych tematach tylko po to żeby móc założyć temat "Szukam mmo"

No ogarnijcie się wkońcu!

Zgłaszam się z prośbą do adminów o zamknięcie podfora "szukam mmo"

Pewnie nie każdy mnie poprze ale cóż!