Ja mam taki jeden chamski problem wiem wiem az chce sie ze mnie smiac ale gdy chce zrobic monkey-a to ciagle mi jedna reka odchodzi od murkaHELP! :oops:
To strach ^^ Poćwicz, spróbuj jeszcze kilka razy i ci wyjdzie poprawnie ;-)
Ja mam taki jeden chamski problem wiem wiem az chce sie ze mnie smiac ale gdy chce zrobic monkey-a to ciagle mi jedna reka odchodzi od murkaHELP! :oops:
To strach ^^ Poćwicz, spróbuj jeszcze kilka razy i ci wyjdzie poprawnie ;-)
Oglondni sobie jeszcze film 13 dzielnica na youtube wpisz 13 dzielnica cały film Pl
super film polecam.
elo ziomki też uprawiam pk jak toś ze szczecina pisać na gg 9674144
Siema. Ja rowniez uprawialem parkur mówie uprawialem poki sie nie wypierdolilem na ryj. Kiedy robilem Fronta no powiedzmy z 1m(moze mniej ) daszku na beton przekrecilem i nie fortunie zarąbalem twrza w beton mialem caly pysk zdarty kumpel myslał ze juz pomnie ale na szczesie obrazenia nie byly powazne . i od tamte pory juz zniechecilem sie do pk a uprawialem to ponad 2 lata umialem sporo rzeczy ale ten wypadek zniechcil mnie do dlaszego trenowania a bardzo to lubilem . Teraz nie mam jzu odwagi do robie nie Fronta ewentualnie od czasu do czasu pykne sobie Arila na piach czy back flipa itp. Teraz zacząłem uprawiac valte tudo fajna rzecz polecam
ćwicze parkour juz miesiąc i opanowałem juz wspinanie sie (przeskakiwanie jest wcale nie takie łatwe)ale nie robie tego by ćwiczyć tylko dla przyjemności jaką mi to daje a teraz żegnam musze poskakać :mrgreen: :mrgreen:
parkour fajny jest sam cwicze jeszcze na siłke chodze z 5 miechów a poza tym kocham boks w ogóle lubie sie bic ale nie mówie co ja potrafie ile mam w łapie i wogóle bo poco ????
a siłka może dac ci siły boks nauczyc cie walczyc ale czeba miec głowe na karku po prostu trzeba myślec . Widziałem już nie jednego koksa co od normalnego ziomka z ulicy dostał i powiedz co dała mu sama siłownia nic może wygląd .A wracając do tematu ja trenuje z moimi kumplami w parkach na blokach wszędzie najlepiej sie trenuje w nocy jak dla mnie
Cześć.
Zapraszam do dyskutowania na temat tego sport.
Ćwiczę parkour około 2 tygodni.. coś tam powoli zaczyna wychodzić :-P
Najgorszy jest strach :-(
Zapraszam do dyskutowania :mrgreen: