Partner do RAF z bonusami ;)

Jak w temacie poszukuje osoby, której będę mógł wysłać zaproszenie do gry "RAF". Oferuje wspólne expienie, pomoc w achivach/transmo runach, gold etc. Oczywiście po stronie Hordy.

Pozdrawiam ;)

A czy potrzebuje WoW'a aby zacząć grać na globalu (czy ten raf daje podstawkę i coś jeszcze? ) Bo muszę przyznać,że w WoW'a nigdy nie grałem ^^

Raf to tylko zaproszenie. Zeby z nim grac na tym "rafie" bedziesz musial kupic wowa z dodatkami + ewentualny abonament pozniej.

No raczej zeby grac na globalu wowa trzeba miec :P jak chcesz grac nie majac gry.

Ja mógłbym, mam podstawke+TBC+Wotlk, ale nie mam za dużo czasu w tygodniu. Doświadczenie mam spore, bo grałem na kilku privach, ale jakimś prosem nie jestem. Kontakt za pomocą skype byłby mile widziany, ale może ci przeszkadzać mój wiek (14 lat)

Tzn. powiem tak, wiek nie gra roli. Co do samego RAF, to jest to zaproszenie, które wysyłam do danej osoby na maila, po czym ona musi kupic WoW'a i dodatki (koszt 110zł) za vanile,tbc,wotlk i cata + 30 dni gry, jak sie będzie podobało kupuje PP i MoP i gra dalej jeśli nie, nie szkodzi może zaprzestać. Korzyść z tego taka dla obu stron, że wbic 85 lvl można w 2 dni nie tłukąc po 8h czy nawet wiecej (3x exp mamy w party), ja od siebie oferuje jeszcze pomoc z goldem na jakies Ridingi itp. transmog, achiv runy etc.

Mogę również wysłać Scroll of Resurection który działa tylko do 18 lutego, potem zostaje wyłączony więc jeśli ktoś ma zamiar wrócić do WoW'a to śpieszcie sie !

Polecam pograć z Farye.

Pare miechów temu również z nim expiłem. Wie co robi, gdzie iść, pomaga z goldem i doradza jak można grać daną postacią.

up ;)

Jak w temacie poszukuje osoby, której będę mógł wysłać zaproszenie do gry "RAF". Oferuje wspólne expienie, pomoc w achivach/transmo runach, gold etc. Oczywiście po stronie Hordy.

Pozdrawiam ;)