Partner?Duet?Gotowy?

Witam

Szukam,poszukuję i inne synonimy do tego słowa.Osoby która ma ochotę pograć ze mną i rozpocząć nagrywanie( z mojej strony + jeśli oczywiście osoba chce z jej) na serwis youtube po prostu dla "fanu"?

Nie chodzi tu żeby nie wiadomo jak szaleć z tym ale żeby stworzyć dutet? Może jak będzie więcej chętnych grupkę osób gadających grających i nagrywających na ten serwis. Skąd pomysł na pewno ktoś by zapytał? Taki iż po prostu moim zdaniem brakuje takich do chociażby oglądania a jeśli są izolują sie od innych. Czas który prosił bym na poświęcenie to zaledwie 1h w tygodniu. W gry jakie możemy grać, można rzec Whatever ? Preferował bym Warface, BF4(choć to dużo mniej) i wiele innych gier najlpiej f2p albo b2p żeby było lepiej dla każdego. Jeśli ktoś jest chętny proszę napisać w komentarzu albo na pw.

Pozdrawiam :)

Z chęcią mogę dołączyć do ciebie jak coś pisz pw jak będziesz zainteresowany moją osobą :)

możesz odezwać się na pw? :P

Hmm, tez moge sie zglosic, z uwzglednieniem ciekawostek odnosnie gier i ....nietypowych sposobow gry :D. W wiekszosci gier znajduje bugi np w gw2 - wiedzieliscie ze na spvp mozna wypasc po za mape i wzniesc sie w gore przy czym masz obszarowke jakas, a jak klikniesz to sie teleportujesz to miejsce (przynajmniej na dwoch arenkach)? Battle of Kyhlo i Forest of Niflhel (za ewentualne literowki w nazwach przepraszam, pisze z pamieci a dawno nie gralem ;) ) . Hmm, z takich ciekawszych to jeszcze jest chocby neverwinter i zamek never, najdluzszy dungeon w grze, dzieki trickowi mozna ukonczyc w 5-10 min jesli bossa sie zabije za pierwszym razem :D. A z strzelanek to osobiscie preferuje te szybsze, tzn bez akcji jak w cs ze masz pecha, zginiesz na starcie i potem czekasz 10 min az sie gra skonczy ;)

Jak taki ktos ci odpowiada to prosze o pw ;)

czemu by nie sprobowac tez moge :3 moge grac wsyzstkie gry f2p, brak u mnie kasy :/ ale to chyba nie robimy problemu moge grac we wszystko co mi komp odpali :3

Też bym z chęcią spróbował mogę grać praktycznie we wszystko co posiadam albo dam radę ściągnąć do czasu gry :D a kto wie może zebrałaby się nas zgrana grupka? Jeśli się nadaje to napisz mi pw ;)

Moge sie dołączyć do inicjatywy jak będziemy grali w jakąś fajnągre + inteligentną rozmowe moge dodac :D

Hej

Jeżeli oferta dalej aktualna to jestem chętny :)

Coś o mnie:

Z racji ze zakończyłem jak narazie swoją edukację, mam czasami dużo wolnego czasu ( głównie wieczorami) aby pograć ale niestety nie mam z kim a singleplayery mi się już znudziły.

Interesują mnie prawie wszystkie gatunki gier (FPSy, moby(mniej), MMORPG)

W gry multi w jakie do tej pory grałem: mmorpg (dłuuuuugi staż w Lineage 2, próby w tere i wowa) FPSy (dłuuuugi staż w Enemy Territory, Blacklight Retribution, Planetside 2, TitanFall, Hawken, L4D2), Moba (troche w LOLa ;))

Czego oczekuję:

Miłej atmosfery i zgrania

Co mogę zaproponować:

niezbędny software i sprzęt do komunikacji głosowej (patrz. TS + micro)

Komp który nie ma jak narazie problemów z odpalaniem nowości na ultra

W razie co nie będzie problemów z kupnem jakieś gry, od czasu do czasu

Kulturę osobistą i poczucie humoru ;)

Zainteresowani pisać PW

lub Steam: Mumin888

Bardzo ciekawy pomysł, gdyby nie to ze sprzet mnie ogranicza w tej chwili, z checia bym sie do ciebie dołączyła, obecnie musze spasowac :P Ale życze ci powodzenia :)

Mogę w coś zagrać, ale to zależy od gry. Nie lubię gier MOBA, fps'y też tak trochę średnio. Chętnie bym pograł w jakieś mmorpg, bo dawno nie miałem okazji. Także jeśli jeszcze kogoś szukasz, to pisz.

Niestety temat umarł wraz z postem autora :/

Witam

Szukam,poszukuję i inne synonimy do tego słowa.Osoby która ma ochotę pograć ze mną i rozpocząć nagrywanie( z mojej strony + jeśli oczywiście osoba chce z jej) na serwis youtube po prostu dla "fanu"?

Nie chodzi tu żeby nie wiadomo jak szaleć z tym ale żeby stworzyć dutet? Może jak będzie więcej chętnych grupkę osób gadających grających i nagrywających na ten serwis. Skąd pomysł na pewno ktoś by zapytał? Taki iż po prostu moim zdaniem brakuje takich do chociażby oglądania a jeśli są izolują sie od innych. Czas który prosił bym na poświęcenie to zaledwie 1h w tygodniu. W gry jakie możemy grać, można rzec Whatever ? Preferował bym Warface, BF4(choć to dużo mniej) i wiele innych gier najlpiej f2p albo b2p żeby było lepiej dla każdego. Jeśli ktoś jest chętny proszę napisać w komentarzu albo na pw.

Pozdrawiam :)