Party finder i gra bez DLC

Witam, mam dwa pytania, między innymi:

1. Dlaczego party finder, przez koło godzinę, nie znalazł mi nikogo na dungeona, a gdy znalazł, party nigdy się nie... Układało? nikt nie lubi robić dungeonów, czy jak? :P

2. Jak wygląda sens gry bez DLC? Bez Morrowinda, etc?

Grałem bez dlc i powiem tyle ze jest tylko niektóre rzeczy ciężej się farmi

Nie masz dostępu do wszystkich dungeonow.

A co do party Finder

Możliwe ze za mały lvl albo ludzie nie robią tych samych dungow

Bądź robią te tylko z dlc :P

Ewentualnie za mały lv czy coś ale w to wątpię :P

Sens gry bez dlc jest i zawsze będzie, pamiętać trzeba, że mamy podstawowy content, który zajmuje sporo czasu :) Później można sobie kupić eso plusa i Morrowinda.

Co do dungeon party findera - radze znaleźć grupę na zonie, ponieważ tymczasowo on nie działa - bug.

Party Finder zawsze bardzo słabo działał w TESO. Ogólnie jak gram healem to mam instant grupe na dunga, gorzej z DPSem gdzie czeka się na dunga ponad 1h

Dokładnie, grasz dd to czekaj. Zrób sobie healera albo tanka, to będziesz wchodził instant. Od siebie dodam, że warto kolejkować się na daily dungeony, dzięki temu nie będziesz tak długo czekał.

Dokładnie, grasz dd to czekaj. Zrób sobie healera albo tanka, to będziesz wchodził instant. Od siebie dodam, że warto kolejkować się na daily dungeony, dzięki temu nie będziesz tak długo czekał.

No niestety DD jest znacznie więcej niż Healerów czy tanków, ja jak widzę, że to jest dung, który nie bardzo potrzebuje tanka to wtedy siebie oznaczam i heja ;)

W eso od kiedy tylko gram zawsze były poroblemy z dungeon finderem. Albo nie szukało graczy, albo jak znalazło grupę to nie teleportowało do dungeonu, albo teleportowało i po paru sekundach wyrzucało z insty. Niestety to jest jeden z największych problemów ESO.

W eso od kiedy tylko gram zawsze były poroblemy z dungeon finderem.  Albo nie szukało graczy, albo jak znalazło grupę to nie teleportowało do dungeonu, albo teleportowało i po paru sekundach wyrzucało z insty. Niestety to jest jeden z największych problemów ESO. 

Na Battlegroundy jest jeszcze zabawniej :D wyrzuca ludzi, wrzuca widma, albo grupy zamiast z 4 osób składają się z 1 lub 2. :D dlatego warto mieć gildię z którą można robić wszelki content wtedy group finder jest zbędny. :)

Niech to po prostu naprawią... Tak samo jak ta nieskończona stamina u wierzchowców ;)

Lubie TESO ale te błędy są tak żenujące, że jakby powstał prywatny serwer tej gry to dawno są naprawione, a na oficjalu nadal udają, że nikomu to przecież nie przeszkadza, ta...

Jeśli ZeniMax nie ruszy d*py i zamiast wydawać ciągle nowe DLC/dodatki nie naprawi tych i innych błędów to niestety przyszłość będzie bez TESO. Konkurencja nie śpi, w końcu wyjdzie inne MMORPG B2P, które go wygryzie, bo szczerze na dzień dzisiejszy na rynku trzyma się tylko dlatego, że nie ma w swej kategorii dobrego konkurenta.

Dlatego przestalem grac w TESO a dwa razy wracalem cale dwa razy nawet premium i gold edition mam. Party finder jedno z najwazniejszych systemow gry kuleje na calej lini od kiedy ta gra jest na rynku az po dzisiaj pelno bugow zle scalowanie i wiele innych czynnikow ktore tylko psuja proby zabawy party finderem. Jestem funem dungow podczas levelingu ale tutaj odradzam party findera z calego serca tylko bedziecie nie potrzebnie sie denerwowac wiec albo grajcie solo do 50. Czytam co sie dzieje na forum eso i nawet morrowind mnie nie zacheci jezeli podstawowe toole w tej grze sa pobugowane.

ja osobiscie, kupowałem eso+ 3 miesiące, kilka dlc skończyłem mówiąc szczerze na początku gry odradzam totalnie, nie ma po co, jesli juz troche grasz polecam kupic Orsinium dla Mealstrom Areny, a co do dungów z dodatków, zazwyczaj nikomu z mojej gildi nie chce się ich robić jak są na daily bo są po prostu długie :D

ja osobiscie, kupowałem eso+ 3 miesiące, kilka dlc skończyłem mówiąc szczerze na początku gry odradzam totalnie, nie ma po co, jesli juz troche grasz polecam kupic Orsinium dla Mealstrom Areny, a co do dungów z dodatków, zazwyczaj nikomu z mojej gildi nie chce się ich robić jak są na daily bo są po prostu długie 

Długość zależy od DPSu tak naprawdę no i skipowania adów jak np. na Ruins of Mazzatun w zasadzie te DLCkowe dungi można zrobić nawet poniżej 30 minut tylko jak pisałem wcześniej musi być dobry DPS.

Długość zależy od DPSu tak naprawdę no i skipowania adów jak np. na Ruins of Mazzatun w zasadzie te DLCkowe dungi można zrobić nawet poniżej 30 minut tylko jak pisałem wcześniej musi być dobry DPS. 

Dodatkowo na staminowców głowa z CoS to taki must have troche :D

Dodatkowo na staminowców głowa z CoS to taki must have troche 

Niekoniecznie na PvP dobrą alternatywą w sumie nawet lepszą jest Selena, a na PvE Kra'gh :)

Niekoniecznie na PvP dobrą alternatywą w sumie nawet lepszą jest Selena, a na PvE Kra'gh 

No oczywiście, że tak :D, ale Velidreth mega mocny :D

No oczywiście, że tak :D, ale Velidreth mega mocny 

Fakt jest dość mocny, ale łatwo go uniknąć ;)

Witam, mam dwa pytania, między innymi:

1. Dlaczego party finder, przez koło godzinę, nie znalazł mi nikogo na dungeona, a gdy znalazł, party nigdy się nie... Układało? nikt nie lubi robić dungeonów, czy jak? :P

2. Jak wygląda sens gry bez DLC? Bez Morrowinda, etc?