Paru ludzi do gry w WoW WOTLK (priv)

A du..a tam z Moltenem ..lipa ten server ,poważnie mówie.Zrobiłem Warlocka na x20 molten ..co chwila mobki sie zapadają pod ziemie ,często gęsto jakiś quest nie działa ,mam 30lvl a ganiam w ekwipunku z 20lvl, jakoś słabo dropi sprzęt ,no fakt ,że wystarczy na dunga pójść żeby dropneło ale o dziwo ciężko znależć ludzi na inste na moim levelu.Na czacie "kwitnie"spam ,owszem ale między max levelami którzy się ustawiają na swoje insty czy raidy.No i kwestia czekania w kolejce do zalogowania sie na server ,zagadałem z jakimś gościem w grze i okazało się ,że trzeba dać jednorazową dote [7funtów czyli 36,96pln] i problem z zalogowaniem się znika.To jest podobno sciema z ilościa graczy na tym serverze ,ponoć jest połowa tego co podaja statystyki na stronce serva.Zaczołem grać na sunnwellu i naprawde jest ok ,dużo przyjemniej od strony technicznej i ludzi też jest sporo także luz,duzo szybciej znajduje sie ekipe na dung itd. tylko ,że raty x1 wiadomo ,nie każdy ma ochote męczyć się z levelowaniem.Nie chcem hejtowac tutaj moltena ale ja osobiście odczuwam różnice grajać tam a na sunnwelu.

Ale co to za problem zmienic troche tekstu w pliku ? Pogram troche na Moltenie i sam ocenie.

Nie no jasne ,nie zniechęcam .Sprawdż i oceń ,traumy na moltenie nie ma ,grać można ale dla mnie róznica jest odczuwalna z korzyścią dla sunnwell.

Witam, chętnie bym sobie z wami zagrał :) Napiszę w grze na priv.

Tylko mam takie pytanko, jest ktoś pewien, że Sunwell nie oszukuje trochę z liczbą graczy? Bo niby wieczorami 3K playerów online, a graczy bardzo rzadko widać, już nie wspomnę o tym, że nikt nic nie pisze na chacie.

Spoko Chiron wbijaj na server i pm do Tankzorek na przykład.Nie chcem tu sie "podkręcać" ale klimat jest ok ,gramy na lightcie, pełen chillout ,trolujemy sobie na guild czacie ,w końcu Trolle z krainy Oz ;] Także jest luz klimat ,zero spiny zero stresu,wiadomo pomału sie rozkreca gra, każdy wbija levele itd.

Wreście jakaś kompetentna osoba wypowiedziała się na temat różnicy serwerów, tak chodzi o cb Valgour.

Btw. TeamSpeaka mamy czy udostępnić swój serwer?

Ts:pimp517.pl

Jak mówicie ze atmosfera jest mila no to chyba zagram jednak na Sunwellu ;D Tylko martwi mnie taa mała ilość graczy ;/ A ten serv jaki ma rate ? x20 czy x1?

x1 i 3k ludu gra wieczorami, czyli tak mało raczej nie wiedząc, że Molten zawyża liczbę graczy.

70% i pędzi :D

0 osób na ts'ie :<

btw. Kim grać? Tak jak mówiłem aby grało się przyjemnie dla początkującego?

Ale zagraj retrasem. Jak dla mnie to jest to najłatwiejsza postać dla począkujących ;) Ewentualnie możesz popróbować zagrać Druidem w feralu (kotku), jest to styl gry podobny do rogue, lecz nie co ułatwiony (brak kombinowania z combo xD)

Pal jest bardzo łatwy, trudno go zabić o ogólnie feeling walki jest przyjemny, choć DMG nie jest za wysoki (przynajmniej na początku).

Hunter jest fajny w pve ,szybko i skutecznie kładzie mobki .Duży damage i crit. ,posiada peta którego tez może podpakować.W dwójke stanowia dobre duo przeciw mobom ale nie tylko.W pvp też sobie dobrze radzi ,ma szanse przeciw większosci klas .Tylko wiadomo musi kajtować,biegać w koło przeciwnika.Dość szybko expi.

Palka zrobiłem ;p teraz trudzę się z ustawieniem pitbula ;P

Jak by ktoś mówił że mało ludzi gra.

12jpg_xrhxnpn.jpg

O.o miłe zaskoczenie dla mnie :) WoW sciągnie sie już jutro . A ja mam pytanie . Mogę grać Dead Knightem po stronie Horda nie ? I jak wyglada gra tą klasą ?

Co do postu wyzej to jesli chcesz grac Dead Knightem to wczesniej musisz posiadac jakakolwiek postac na serwerze posiadajaca minimum 55lvl, no chyba ze na sunwellu to ograniczenie jest zniesione.

Mam problem nie moge zaktualizować klienta z 3.3.0.10958 na 3.3.0.11159. Wszystko sciagalem z strony sunwella

po prostu sciagnij z torrenta juz spatchowanego klienta i nie bedzie problemu

Ja pobieram wersje : 3.3.5a ( no install )

Ja już gram troll rogue, tylko na ts nie ma nikogo :(