Paru ludzi do gry w WoW WOTLK (priv)

Zmieniliśmy nazwę gildii na Legalize ;) Po inva piszcie do Tankzorek lub Pigmaj.

jeżeli nadal gracie na sunwell to ja też sie dołączam

Witam. Gracie jeszcze może taką zgraną ekipą? Ja teraz do OBT RaiderZ-a nie mam co porabiać oprócz pracy i domu, więc mógłbym pograć z wami trochę, oczywiście jeżeli jest taka możliwość.

witam tez bym zagral ;]

Pewnie. Zapraszamy! :) Piszcie do Mnie (Tankzorek) lub do Pigmaj :)

@Refresh

Oraz czy miałby ktoś (nie grający i nie zamierzający już grać) jakąś postać na 80, gdziekolwiek, jakakolwiek klasa, byle by ten 80 był na oddanie/wymianę?

Z góry dziękuję za odp :f

Ja również z chęcią się dopisze i grałbym healem

NIECH AUTOR NAPISZE DO MNIE I GDZIE MOŻEMY SIĘ WSZYSCY ZGADAĆ

Pisać w grze do: Tankzorek, Pigmaj, Litra, Alcia lub Deavisha jak ktokolwiek będzie online, i pisać że od Tankzorka :)

Dzięki. Mam pytanie bo grałem wiele czasu w WoW-a DPS'em i Tankiem i mam chęć zagrać healem. To jaką proponujesz wybrać klasę pod heala? a wybrać może jakąś specyficzną profesje czy pod klase? Mógłbym również awangardowo wybrać insciption i enchanting. Choć Bardzo mnie nęci tailoring bo dowiedziałem się ostatnio ze może mounta wyszyć latający dywan) A może zrobiliście by jakieś forum darmowe albo coś takiego żeby nie trzeba było wchodzić na to forum tylko wbijać na stronę co mogę sobie do zakładek dać co?

Na Sunwellu jest coś na wzór systemu RAF, czy może same raty są wystarczającym dodatkiem do szybkiego expu?:>

I tak u nas nikt by nie korzystał ze strony :P

Gzegosh - nie ma RAF, można jedynie wykupić 2x exp (przy aktualnych ratach 1x) za PP (a kupuje je sie głównie za sms)

Siemka szukam paru osób do gry WoW WOTLK na serwerze prywatnym . Serwer do uzgodnienia .

Chętny niech pisze na nr gg : 13397019