jak zwiekszyc pasek mocy? chodzi mi o ilosc mocy ktore moge dodac do paska... jak mam zwiekszysc ten pasek aby dodac tam moce? mam na: Q,E,R itd ale jak mam dodac nastepne...?

jak zwiekszyc pasek mocy? chodzi mi o ilosc mocy ktore moge dodac do paska... jak mam zwiekszysc ten pasek aby dodac tam moce? mam na: Q,E,R itd ale jak mam dodac nastepne...?
możesz mieć tylko 3
Nie da się zwiększyć paska mocy. Na pasku mocy masz 3 skille i inne poboczne. System według mnie jest wzięty rodem z Diablo3, ale cóż poradzić. Ściśle mówiąc można mieć tylko 3 skille na pasku.
to jak mam uzywac innych mocy? nie moge zastapic tych ktore mam juz tam przypisane... a Pisze mi ze mam przeciagnac na Pasek HUD...
Jak to nie możesz? Przyciągnij daną umiejętność, spójrz jeszcze czy jest to umiejętność spotkaniowa czy dzienna.. to też od tego zależy!! Maksymalnie można mieć 3 umiejętności na pasku skilli czyli Q E i R. Pozdrawiam Hesner!
To nie jest dyskusja na temat DDO, tylko Neverwinter.-.-'