Witam. Poszukuję dodatku do windows XP, który dodawał dość duży pasek u góry ekranu. Można było "wsadzić" tam różne aplikacje, foldery, ipt.Otóż jak to się nazywa?Nie mogę tego znaleźć. Jeśli ktoś znajdzie proszę o lika
Z góry dziękuję.
Witam. Poszukuję dodatku do windows XP, który dodawał dość duży pasek u góry ekranu. Można było "wsadzić" tam różne aplikacje, foldery, ipt.Otóż jak to się nazywa?Nie mogę tego znaleźć. Jeśli ktoś znajdzie proszę o lika
Z góry dziękuję.
Rocked dock?
Bingo. Zarąbiste dzięki xd. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Można ustawić ten program, żeby włączał się wraz ze startem windowsa?
Dobra, już wiem. Dzięki za pomoc.
Mam jeszcze jeden problem.Dotyczy on klawiatury logitecha Wave keyboard k350. Strasznie mnie denerwuje kolor i czcionka jaką posługuje się system dodatkowych guzików w tej właśnie klawiaturze.I oto moje pytanie: jak zmienić kolor i czcionkę?
Z góry dziękuję.