Patch 1.8

Dla tych ktozy omineli info prosze to link z zapowiedzia i wywiadem

po mimo tego ze gra ma juz pare lat dalej trzyma sie bardzo dobrze

Ma dopiero rok, nie kilka lat :D

Chyba wrócę. Nawet dla rybek. I dla domków, które mają być.

Nabiłem chyba 32 poziom, niestety problemem było zebranie ekipy na nisko lvlowe dungi i mi się odechciało - jak nie wygram aukcji na postać do aiona to wrócę do gry xD

btw. aion niedługo kończy 2 latka chyba w czerwcu

Nabiłem chyba 32 poziom, niestety problemem było zebranie ekipy na nisko lvlowe dungi i mi się odechciało

Wystarczy wybrać soule jako support, bądź tank i drużyna zostaje znaleziona od razu. Nawet jako dps nieraz musiałem krótko czekać, choć czasami wolałem zmienić drzewko souli na wspomniane wcześniej supportowe i drużynę znajdowało mi od razu.

prawda to jest teraz o niebo lepsze bo mozna miec zestawy souli i nie trzeba resetowac caly czas masz np rogala 1assasin 2bard/support 3aoe grinder

ooo, to chyba wrócę do mojego zakurzonego tankusia xd

tylko kurde kasy brak :/

O ile wiem, to chyba do 20lvl-a jest za free tak? Nawet dla powracających graczy. To sobie @Curenor albo "doleveluj", albo zrób supporta/dps-a/healer'a.

Nabiłem chyba 32 poziom, niestety problemem było zebranie ekipy na nisko lvlowe dungi i mi się odechciało - jak nie wygram aukcji na postać do aiona to wrócę do gry xDbtw. aion niedługo kończy 2 latka chyba w czerwcu

Aion w tym roku kończy 4 latka. Nie wygląda, prawda? ;>

chodziło o Rift-a ofc

Dla tych ktozy omineli info prosze to link z zapowiedzia i wywiadem

po mimo tego ze gra ma juz pare lat dalej trzyma sie bardzo dobrze