Wiadomo kiedy wejdzie patch 2.3 i co konkretnie nowego wprowadzi?
Słyszałem, że monk będzie strasznie mocny, ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Słyszałem, że monk będzie strasznie mocny, ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
http://www.diablofans.com/ - tu patch notes,
http://www.twitch.tv/quin69/v/6810167 - tutaj Quin69 testuje nowego monka - tak, będzie a) mocny, b )ciekawy,
Kiedy wejdzie? Nie wiadomo, myślę, że za ponad miesiąc, bo patch dopiero co pojawił się na PTR ,
Prawdopodobnie patch wejdzie tydzień przed Nowym ladderkiem tak jak było to z poprzednią aktualizacją. Nowy ladderek będzie w sierpniu. Dokładnej daty nie znamy. Co do klasy to nic Mi nie wiadomo na ten temat, ponieważ nie mogę się dostać do PTS. (kolejki po 12-16 godzin)
Najważniejszą rzeczą w tym patchu jest kostka.
Właśnie, na jakiej zasadzie będzie ona działała?
"New Feature: Kanai's Cube
Kanai's Cube is a new artisan that offers a slew of new recipes to fully customize your items and catalogue your Legendary powers. Several recipes are available to players immediately upon acquiring Kanai's Cube:
To acquire Kanai's Cube, visit Zoltun Kulle in New Tristram, Hidden Camp, Bastion's Keep Stronghold, or The Survivor's Enclave in Adventure Mode. He'll be quite pleased to guide you on your way."
Tu masz wszystko o kostce, mi się podoba buff szamana, na pewno nim troszkę pogram.
Oby znowu nie zrobili tak jak z firebirdem i rashą. W przypadku maga jest tak, że niby masz wybór setu, ale tak na prawdę tylko jeden jest skuteczny w danym patchu, ja z przyjemnością pogram archontem, byleby nie było tak jak w przypadku wyżej wymienionych setów.
no to jeszcze z rok takiej pracy i chetnie wroce do diablo, bo na dwojce sie wychowalem i jest to gra mojego dziecinstwa co chcialbym zobaczyc to - kanal, taki sam jak w diablo 2, wychodzisz z gry, wchodzisz na kanal, piszesz z roznymi ludzmi, widzisz ich portrety, handlujesz itp. Co do handlu to najlepiej gdyby byl taki sam jak w diablo 2/path of exile, przedmioty / przeliczniki obrazen itp WSZYSTKO do zmiany, dobre pvp..., sensowne rankingi, jak cos innego wymysle to napisze, ale bedzie trudno, aby to sie spelnilo, ze wzgledu na to, ze ta gra jest na konsole.