Patch 4.6 Problem

Witam, mam problem z patchami w league of legends... otóż mam internet aero2, który ma reset internetu co 1h. Gdy dziś updatowałem lola, etap 1/1 pobrałem bez problemu, ale zauważyłem, że do resetu zostało 5m, etap 2/2 miał 30mb, więc nie pobiorę go w 5m z tą prędkością łącza, gdy odpaliłem lola ponownie etap 2/2 wynosił ok 406mb. Tak już miałem wcześniej i naprawiałem to zgrywając zaktualizowanego lola. Ale teraz nie mam takiej możliwości, Kliknięcie repair dało rezultat, że do pobrania zostało 2,5gb... poradzicie coś na to?

Naprawa, moim zdaniem najbezpieczniejsze.

zrobiłem repair w grze i do pobrania teraz jest 2,5gb, innym normalnie się pobiera tylko nie mi ;/

Jeżeli masz problem z aktualizacjami możesz uderzyć do któregoś kolegi, który ma clienta i trochę wolnego czasu by samą grę zrzucić na pendrive (potrzebujesz niecałe 6GB pamięci na chwilę obecną o ile się nie mylę). Powinno wyjść szybciej niż pobieranie tego 2,5GB. Zdaje sobie sprawę, że pisano tu 5 dni wcześniej, podaję po prostu opcję na przyszłość. No i nie wiem o co dokładnie chodzi z tym resetem - jeśli o chwilowy zanik łącza z perspektywy użytkownika - zmieniłbym internet asap.

Witam, mam problem z patchami w league of legends... otóż mam internet aero2, który ma reset internetu co 1h. Gdy dziś updatowałem lola, etap 1/1 pobrałem bez problemu, ale zauważyłem, że do resetu zostało 5m, etap 2/2 miał 30mb, więc nie pobiorę go w 5m z tą prędkością łącza, gdy odpaliłem lola ponownie etap 2/2 wynosił ok 406mb. Tak już miałem wcześniej i naprawiałem to zgrywając zaktualizowanego lola. Ale teraz nie mam takiej możliwości, Kliknięcie repair dało rezultat, że do pobrania zostało 2,5gb... poradzicie coś na to?