Witam, mam problem z patchami w league of legends... otóż mam internet aero2, który ma reset internetu co 1h. Gdy dziś updatowałem lola, etap 1/1 pobrałem bez problemu, ale zauważyłem, że do resetu zostało 5m, etap 2/2 miał 30mb, więc nie pobiorę go w 5m z tą prędkością łącza, gdy odpaliłem lola ponownie etap 2/2 wynosił ok 406mb. Tak już miałem wcześniej i naprawiałem to zgrywając zaktualizowanego lola. Ale teraz nie mam takiej możliwości, Kliknięcie repair dało rezultat, że do pobrania zostało 2,5gb... poradzicie coś na to?
Patch 4.6 Problem
Naprawa, moim zdaniem najbezpieczniejsze.
zrobiłem repair w grze i do pobrania teraz jest 2,5gb, innym normalnie się pobiera tylko nie mi ;/
Jeżeli masz problem z aktualizacjami możesz uderzyć do któregoś kolegi, który ma clienta i trochę wolnego czasu by samą grę zrzucić na pendrive (potrzebujesz niecałe 6GB pamięci na chwilę obecną o ile się nie mylę). Powinno wyjść szybciej niż pobieranie tego 2,5GB. Zdaje sobie sprawę, że pisano tu 5 dni wcześniej, podaję po prostu opcję na przyszłość. No i nie wiem o co dokładnie chodzi z tym resetem - jeśli o chwilowy zanik łącza z perspektywy użytkownika - zmieniłbym internet asap.
Witam, mam problem z patchami w league of legends... otóż mam internet aero2, który ma reset internetu co 1h. Gdy dziś updatowałem lola, etap 1/1 pobrałem bez problemu, ale zauważyłem, że do resetu zostało 5m, etap 2/2 miał 30mb, więc nie pobiorę go w 5m z tą prędkością łącza, gdy odpaliłem lola ponownie etap 2/2 wynosił ok 406mb. Tak już miałem wcześniej i naprawiałem to zgrywając zaktualizowanego lola. Ale teraz nie mam takiej możliwości, Kliknięcie repair dało rezultat, że do pobrania zostało 2,5gb... poradzicie coś na to?