Path od Exile Konkurs

Witam wczoraj dostałam dodatkowy klucz do CBT PoE i postanowiłam stworzyć dość nietypowy konkurs ;)

Poszukuje nowej tapety na pulpit i to jest wasze zadanie : znaleźć, stworzyć lub cokolwiek innego z wybraną tematyką. Kilka zasad odnośnie konkursu:

1. Tapeta musi być w rozdzielczości 1920x1080.

2. Około 21 w czwartek podam wyniki konkursu

3. Max jeden użytkownik może podać 3 tapety, żeby nie robić nie potrzebnego spamu.

4. Min 40 postów na forum. (zabezpieczenie przez multikontem)

Tematyka dość standardowa anime: Angel Beats, Highschool DxD, Rosario to Vampire, Clannad + AS, SAO, Higurashi no Naku Koro ni. Wybieracie co wam najbardziej pasuje.

Życzę powodzenia.

191236jhkjhkj.jpg

Pasuje?:P

Masz za mało postów, ale myślę, że po tym jak spojrzy na twoją datę rejestracji odpuści ci ten wymóg.

Widzę że mało kto jest zainteresowany tym konkursem. Do puli nagród dorzucam 4 x key do dota 2. I proszę admina o poprawę tematu, literówkę w tytule zrobiłam.

Witam wczoraj dostałam dodatkowy klucz do CBT PoE i postanowiłam stworzyć dość nietypowy konkurs ;)

Poszukuje nowej tapety na pulpit i to jest wasze zadanie : znaleźć, stworzyć lub cokolwiek innego z wybraną tematyką. Kilka zasad odnośnie konkursu:

1. Tapeta musi być w rozdzielczości 1920x1080.

2. Około 21 w czwartek podam wyniki konkursu

3. Max jeden użytkownik może podać 3 tapety, żeby nie robić nie potrzebnego spamu.

4. Min 40 postów na forum. (zabezpieczenie przez multikontem)

Tematyka dość standardowa anime: Angel Beats, Highschool DxD, Rosario to Vampire, Clannad + AS, SAO, Higurashi no Naku Koro ni. Wybieracie co wam najbardziej pasuje.

Życzę powodzenia.