Path of Exile a internet mobilny

Witam mam kilka zasadniczych pytań do ludzi, którzy mają tą grę czyli PoE.

1. Posiadam internet mobilny od Orange z limitem 8GB do tego kilka pytań:

a) ile waży wogóle instalka gry? (nie gra po zainstalowaniu tylko to co pobieramy)

B) Czy mając mobilny internet z takim limitem 8gb jest wogóle sens pobierać??? Nie wiem ile będzie zabierało mi transferu podczas grania

c) Czy w grze jest sporo patchów? League of Legends odinstalowałem własnie dlatego, że mam mobilny internet z 8GB a w LoL'u były takie czasy, że potrafili co tydzien dodawać patche po 500mb. Nie na ten internet.

Podsumowując:

1. Czy jest sens wogóle to pobierać z takim netem

2. Czy gra posiada częste aktualizacje o sporym rozmiarze np 500mb itp.

Pozdro dla kumatych, jeżeli napisałem niewyraźnie to przepraszam z góry.

Dżojnt.

Nie wiem dokładnie jak to z tym transferem danych jest, ale 8 gb raczej nie starczy ci na długo ;p Miałem internet w komórce a tą używałem jako modemu do pc i nawet w lola próbowałem cisnąć na 1 gb nie dość, że zanim mi się wszystko załączyło to trochę czasu minęło do tego zżarło mi trochę mb.

Pobierasz około 5 GB, podczas grania nie zżera zbyt dużo transferu- ale niestety jak już trafi się patch, to może zajmować ponad 1GB (ale to jest raz na kilka miesięcy?)

Pobierasz około 5 GB, podczas grania nie zżera zbyt dużo transferu- ale niestety jak już trafi się patch, to może zajmować ponad 1GB (ale to jest raz na kilka miesięcy?)

A jak się już pobierze, to to jest w formie normalnej ikonki instalatora? bo jak tak to moglbym poprosic kolege zeby mi zassal tą gre.

A jak się już pobierze, to to jest w formie normalnej ikonki instalatora? bo jak tak to moglbym poprosic kolege zeby mi zassal tą gre.

Można grac przez clienta i przez steama, co do patchy to są co 2 tygodnie tylko te mniejsze po kilkadziesiąt mega, a co miesiąc lub więcej- większe.

Można grac przez clienta i przez steama, co do patchy to są co 2 tygodnie tylko te mniejsze po kilkadziesiąt mega, a co miesiąc lub więcej- większe.

Ale chodzi mi o to, czy jak klikam tam download i mam tą ikonke Path of Exile i naciskam coś mi się tam zaczyna pobierać, to potem to już jest jako gotowa gra i np kolega nie moze mi jej zgrać na pendrive?? Czy jak to jest?

U mnie plik z zpachowaną grą ma 4,68gb a z tego co pamiętam na 99% nie ściąga się instalki tylko pachera, a update są co pare tygodni ważące około 200mb-1gb.

Ale chodzi mi o to, czy jak klikam tam download i mam tą ikonke Path of Exile i naciskam coś mi się tam zaczyna pobierać, to potem to już jest jako gotowa gra i np kolega nie moze mi jej zgrać na pendrive?? Czy jak to jest?

Tak, da się pobrać a potem wpakować wszystko do jakiegoś foledru i zgrać na np. na pendrive.

Witam mam kilka zasadniczych pytań do ludzi, którzy mają tą grę czyli PoE.

1. Posiadam internet mobilny od Orange z limitem 8GB do tego kilka pytań:

a) ile waży wogóle instalka gry? (nie gra po zainstalowaniu tylko to co pobieramy)

B) Czy mając mobilny internet z takim limitem 8gb jest wogóle sens pobierać??? Nie wiem ile będzie zabierało mi transferu podczas grania

c) Czy w grze jest sporo patchów? League of Legends odinstalowałem własnie dlatego, że mam mobilny internet z 8GB a w LoL'u były takie czasy, że potrafili co tydzien dodawać patche po 500mb. Nie na ten internet.

Podsumowując:

1. Czy jest sens wogóle to pobierać z takim netem

2. Czy gra posiada częste aktualizacje o sporym rozmiarze np 500mb itp.

Pozdro dla kumatych, jeżeli napisałem niewyraźnie to przepraszam z góry.

Dżojnt.