Path of Exile - ArmoredSaints

Witam, jestem od pewnego czasu liderem sekcji PoE w multigamingu o nazwie ArmoredSaints i chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnej gry.

Mamy już kilku graczy ale im więcej tym lepiej i oczywiście ciekawiej. Gramy głównie w lidze standard ale można też czasami pograć w innych.

Po pewnym czasie będą organizowane przeze mnie różnego rodzaju eventy (takie jak wyścigi itp.) aby urozmaicić grę, za które oczywiście będą jakieś nagrody w postaci itemków w grze.

Chętnych proszę o wypisanie krótkiego podania:

Wzór:

Imię:

Nick w grze:

Klasa którą będziesz grał/grała:

Coś o sobie (opcjonalne):

Strona multigamingu: www.armoredsaints.pl

Dane do TS-a podam na pw.

Odswiezam.

Ekipa dalej szuka ludzi do wspólnych wypraw.

Polecam grę i ekipę na naszym ts3 Formoza.

Pytanie, jaka jest średnie leveli na oko w ArmoredSaints?

Pamiętam, że zakończyłem grę na quescie z 3 bandytami

tez interesuje mnie jakei sa srednie lvle ?

10-40 głównie i mamy jednego z 59lvl

PoE wprowadziło już system gildii?

Niestety jeszcze nie;(

Gildie nie tworzy napis nad glowa lecz ludzie którzy integrują się na ts3.

A system gildii i tak będzie.

Odświeżam, rekrutacja wciąż aktualna.

witam dajcie namiar na tsa chetnie z wami pogram...

Proszę Cię bardzo :)

TS3 "Formoza" 31.6.70.185:5000

Temat odświeżam. Jako że dzisiaj jest oficjalne wyjście POE zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry, gildia będzie się nazywać Armored Saints ale nie będzie należała do multigamingu ponieważ już od jakiegoś czasu nie istnieje.

Start dzisiaj o ~19:00 (zależy jak szybko serwery będą działać). Osobiście dzisiaj będę zaczynać od 1lvl w nowej lidze hardcore, jak ktoś będzie chciał dołączyć do party ze mną to nie ma sprawy.

Chętnych proszę o napisanie nicku z którego będziecie korzystać w grze (po to żeby dodać do friend listy i gildi), TS podam na pw.

siemasz chetnie zagram xXxCzarnyxXx

Zapraszamy do eXacto. Bedziemy robic ekipke Path of Exile :)

Temat Odświeżam. Chętni do gildii niech napiszą na pw lub dodadzą do znajomych w PoE Zatthard i tam napiszą

Witam, jestem od pewnego czasu liderem sekcji PoE w multigamingu o nazwie ArmoredSaints i chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnej gry.

Mamy już kilku graczy ale im więcej tym lepiej i oczywiście ciekawiej. Gramy głównie w lidze standard ale można też czasami pograć w innych.

Po pewnym czasie będą organizowane przeze mnie różnego rodzaju eventy (takie jak wyścigi itp.) aby urozmaicić grę, za które oczywiście będą jakieś nagrody w postaci itemków w grze.

Chętnych proszę o wypisanie krótkiego podania:

Wzór:

Imię:

Nick w grze:

Klasa którą będziesz grał/grała:

Coś o sobie (opcjonalne):

Strona multigamingu: www.armoredsaints.pl

Dane do TS-a podam na pw.