Path of Exile :D Pytanie :D

jakie gemy wybierać z wykonanycz questów do maraudera/templara ?

Zależy od buildu w jaki chcesz isc. U maraudera ostatnio podobno popularny jest leap slam, a templara to nie wiem.

Moim zdaniem najlepiej wybierać aury, i mieć 1/2 gemy do ataku które maksujesz.

Polecam Life gain on hit klejnot wspomagający...

Ja osobiscie uzywam 2 fajnym polaczen na maru (narazie mam tylko 4 slotowe itemy). Pierwsze to lighnting strike + life gain on hit + faster attacks + multistrike.

Drugie defensywne to cast when damage taken + molten shell + endurance cry(czy jakos tak) + totem na leczenie.

Gdy zalatwie armor 5l to pewnie doloze lightning penetracje do lightning strike.

ile osób tyle buildów tak na prawdę sam musisz zdecydować co potrzebujesz i co bedzie tobie pasować. Także gram Maruderem i powiem szczerze że przede wszystkim usunąłem sobie manę bo mnie denerwowała i przede wszystkim kieruj się tam gdzie są resisty na elementale,dużo hp i str str i jeszcze raz str. W tej chwili mam taki build 53 lvl lecę już na ostatnim poziomie trudności i nie mam z niczym żadnych problemów. Oczywiście pasywki są potrzebne ale najwięcej robią itemy,aury i skille jakich używasz. Ja posiadam mnustwo aur i jeden skill o nazwie Cyklon i miażdżę przeciwników jak opętany :) Ale to ty decydujesz co tobie jest odpowiednie i jakim stylem grasz. Powodzenia.

o właśnie z jakiego questa można wybrać Cyklon?

W tym linki masz podane jaka klasa z jakiego questa może dostać gemy jako nagrode za wykonanie questa.

Mam nadzieje że się przyda:)

http://pathofexile.gamepedia.com/Quest_Rewards

Wielkie dzięki silve :D

ja osobiście wydropiłem na 3 akcie ale skill jest mega.

jakie gemy wybierać z wykonanycz questów do maraudera/templara ?