Witam. Mam problem z doborem klasy w PoE. Zależy mi na tym aby klasa była DPS lub tankiem. Z góry mówię że Marauder odpada. Mam terz prośbę aby klasa była łatwa do ogarnięcia. Jeśli by ktoś mógł, to proszę aby dać buildy dla danej klasy pod tanka lub DPS'a. Pozdrawiam, Avi.
Path of Exile - Dobór klasy
nie korzystaj z tych buildow co podal wyzej bo tylko sobe postac popsujesz.
a co do buildow, poszukaj na stronie glownej, a klasa, to ranger jest latwy.
Klasa jako klasa niewiele ma tutaj do znaczenia, to tylko wygląd, bo ma się dostęp do całości drzewka grając każdą klasą. Można zrobić Marudera z różdżką, wiedźmę z toporem czy templara z łukiem i nie będzie się to wcale gorzej sprawdzało od tych "standardowych" propozycji.
Pamiętam na tej stronie w newsach były kiedyś filmiki właśnie z nietypowymi buildami.
Na oficjalnym forum poe można znaleźć wiele ciekawych propozycji buildów.
A co powiecie o Shadowie?
jako, ze mam 82 lvl pozwole sobie na kilka dywagacji
najłatwiejszy build? Elemental Ranger
najsilniejszy? Prawdopodobnie Freezing Pulse Witch, albo Power Siphon, również dual totem jest niezły, ale tutaj trzeba ogarnac gameplay i grac "inaczej"
najfajniejszy, ale tez trudny? Pure Summoner
duelist i shadow to nisza Path of Exile - jest ich najmniej, choc Shadow na CI, dagger + shield + lighting strike to wymiot
i taka rada: jesli szukac buildu, szukaj go na forum gry - tam masz ekspertow i gwarancje, ze nie zjebiesz sobie budowy
A co za różnica XD? Postacie się różnią tylko wygladem i "początkiem" drzewka
A co za różnica XD? Postacie się różnią tylko wygladem i "początkiem" drzewka
i wlasnie ten "poczatek" oszczedza ci kilkunastu punktow, wiec lepiej rozpoczac taka postacia, ktora ma najblizej do twojego "maina"
Guru, masz ten 82 lvl a widze ze widza tyle co ze streamow.
Witchem pod freeezing bedziesz sie skladal jak szmata, najlepszy pod freezing pulse jest Marauder albo Shadow.
Ja mialem 86 okolo miesiaca temu, bo przestalem grac.
A ja polecę od siebie wand templara http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/88134 od Krippa, chyba każda grająca osoba w PoE zna tą osobę
nie korzystaj z tych buildow co podal wyzej bo tylko sobe postac popsujesz.a co do buildow, poszukaj na stronie glownej, a klasa, to ranger jest latwy.
Ranger niestety, po reworku Duelisty podzieli jego dawne miejsce. Obecnie to nawet pod łuk nie opłaca się robić Rangera, ponieważ Duelist ma łatwiejszy dostęp do przydatniejszych pasywek i to on stał się najbardziej uniwersalną klasą, Idealnie nadaje się do wszystkiego, po za tarczą, do której najlepiej pasuje Templar oraz Maruder.
zalezy pod co robisz postac ,to normalne, ehh.
Guru, masz ten 82 lvl a widze ze widza tyle co ze streamow.Witchem pod freeezing bedziesz sie skladal jak szmata, najlepszy pod freezing pulse jest Marauder albo Shadow.Ja mialem 86 okolo miesiaca temu, bo przestalem grac.
czyzby? idziesz w life leecha dla ES (ghost coś tam) i z moim 7,4k energy i LL na 19 lvl'u mobki mogą mi naskoczyć, do tego ice spear na totemy dla bezpieczenstwa i GG
Jaka różnica między klasami? To spróbuj zrobić maraudera lub łucznika na summonera.
guru, obstawiam ze grasz na default.
Baruch to że ktoś gra na default to znaczy, że jest słabszy albo nie umie grać ?
Nie, oznacza to, że może sobie pozwolić na deda lub dwa.
A więc niech może Avi nam powie na jakim poziomie zamierza grać? Wtedy łatwiej będzie doradzić build.
Deaful, zacząłem grać Witch, ale zwaliłem build i teraz coś kombinuję na Shadowie
Witam. Mam problem z doborem klasy w PoE. Zależy mi na tym aby klasa była DPS lub tankiem. Z góry mówię że Marauder odpada. Mam terz prośbę aby klasa była łatwa do ogarnięcia. Jeśli by ktoś mógł, to proszę aby dać buildy dla danej klasy pod tanka lub DPS'a. Pozdrawiam, Avi.