Path of Exile - ekipa

Szukam paru chętnych osób do wspólnej gry w PoE - zaznaczam, że nie szukam osób, które będą grały raz z ekipą raz sami, byleby nabić większy poziom. Grać będziemy dla rozrywki i wczucia się w klimat gry zespołowej (której jeszcze nie doznałem nigdy w żadnej grze). Preferuję serwery TeamSpeak3 do rozmowy. Także jak już wyżej napisałem - gramy zawsze razem i umawiamy się na grę w określonych godzinach. Proponuję zacząć grę od jutra rana, bo akurat mam wolny dzień od pracy. Więc jeżeli znajdą się chętni pisać PW :)

Chętne osoby:

-Drakean

-spetrrumx

-hajmus

-Nyksusek

Teraz nie ma sensu zaczynać bo kończą się ligi (albo i już się skończyły). 5 marca startują nowe 4 miesięczne, świeża ekonomia, świeży start i można tam zacząć :)

I proponuje grę w późniejszych godzinach. Po 19 byłoby najlepiej. Sam aktualnie nie ogarniam tej gry, wbiłem x lv i odszedłem, chętnie jednak zacznę z kilkoma osobami :)

Teraz nie ma sensu zaczynać bo kończą się ligi (albo i już się skończyły). 5 marca startują nowe 4 miesięczne, świeża ekonomia, świeży start i można tam zacząć

tzn. tak jest na wszystkich (serwerach)? czy tam trybach? nie ma żadnego trybu gdzie można sobie od tak po prostu grać, tylko trzeba uczestniczyć w ligach?

jak wejdziesz na stara lige to za nic sie nie dorobisz. lepiej poczekac do 5 marca i zaczac na nowej lidze gdy wszyscy zaczynaja od 0

Tak, ja zaczynam od 5 marca w lidze Open PvP :-)

Tak btw. poświęciłem dłuższą chwilę Twoim dwóm stronom i muszę powiedzieć, że coś z nich będzie :)

Szukam paru chętnych osób do wspólnej gry w PoE - zaznaczam, że nie szukam osób, które będą grały raz z ekipą raz sami, byleby nabić większy poziom. Grać będziemy dla rozrywki i wczucia się w klimat gry zespołowej (której jeszcze nie doznałem nigdy w żadnej grze). Preferuję serwery TeamSpeak3 do rozmowy. Także jak już wyżej napisałem - gramy zawsze razem i umawiamy się na grę w określonych godzinach. Proponuję zacząć grę od jutra rana, bo akurat mam wolny dzień od pracy. Więc jeżeli znajdą się chętni pisać PW

Z chęcią się dołączę - jeżeli grasz via steam to zaproś. Jednak sam pracuje i czasem wyskakuje wolna chwila (godzinka) i mam ochotę na pogranie więdz solo również się zdarza. Sam mistrzem gry i znawcą nie jestem bo przerzuciłem się z Diablo3 i dopiero 45lvl na standardzie. Jaką ligę preferujesz? Bo ja gram po pracy zazwyczaj i ligi na zasadach HC omijam szerokim łukiem z racji ograniczonego czasu i przywiązania do postaci ;)

Z chęcią się dołączę - jeżeli grasz via steam to zaproś. Jednak sam pracuje i czasem wyskakuje wolna chwila (godzinka) i mam ochotę na pogranie więdz solo również się zdarza. Sam mistrzem gry i znawcą nie jestem bo przerzuciłem się z Diablo3 i dopiero 45lvl na standardzie. Jaką ligę preferujesz? Bo ja gram po pracy zazwyczaj i ligi na zasadach HC omijam szerokim łukiem z racji ograniczonego czasu i przywiązania do postaci

Ja również nie przepadam za HC :P

nick steam: carran2

Zapraszam dodać mnie na steam

Nick steam: Sankess

Tak Btw.

Tak btw. poświęciłem dłuższą chwilę Twoim dwóm stronom i muszę powiedzieć, że coś z nich będzie

Dziękuję za twoje miłe zdanie ;-) i Przyjemną opinię.

Te open pvp o którym mówisz to bull shit, nie będzie żadnej ligi open pvp na tak długi okres. Sam pomyśł czy to ma sens- 80 lvl wpada do jakiejś lokacji mało lvlowej i zabija sobie graczy. GGG nie napisało jeszcze nic o tym jakie będą nowe ligi więc skończ o tym wszędzie pisać.

Nie bedzie lig pvp , tyczy sie to tylko odosobnionych eventow. Z czystym startem weekly lub inne.

Też będę zaczynać od nowa 5 marca także jakby coś podłączam się pod gildię o ile będziecie robić.

Steam - ChristianPope

Te open pvp o którym mówisz to bull shit, nie będzie żadnej ligi open pvp na tak długi okres. Sam pomyśł czy to ma sens- 80 lvl wpada do jakiejś lokacji mało lvlowej i zabija sobie graczy. GGG nie napisało jeszcze nic o tym jakie będą nowe ligi więc skończ o tym wszędzie pisać.

Wierzyć biednemu nie zabronisz :D Na forum POE dużo o tym się pisze.

Edytowałem pierwszy post dodając chętne osoby. Bardzo miło mi będzie z Wami pograć :)

Mógłbym wiedzieć kim będziecie chcieli grać? chciałbym stworzyć team, aby każdy grał kim innym - ja zawsze gram magami :)

wiesz ale kazdy moze grac tym samym :P tylko chodzi jaki build robi i tyle :P

wiesz ale kazdy moze grac tym samym tylko chodzi jaki build robi i tyle

Wiem, ale preferuję inne klasy :)

Wiem, ale preferuję inne klasy

Na standardzie gram rangerem pod arror rain, na nowej lidze zapewnie spróbuję sciona pod spectral throw :)

jeśli gracie od 5 marca to też bym zagrał nick steam: Asseris

Szukam paru chętnych osób do wspólnej gry w PoE - zaznaczam, że nie szukam osób, które będą grały raz z ekipą raz sami, byleby nabić większy poziom. Grać będziemy dla rozrywki i wczucia się w klimat gry zespołowej (której jeszcze nie doznałem nigdy w żadnej grze). Preferuję serwery TeamSpeak3 do rozmowy. Także jak już wyżej napisałem - gramy zawsze razem i umawiamy się na grę w określonych godzinach. Proponuję zacząć grę od jutra rana, bo akurat mam wolny dzień od pracy. Więc jeżeli znajdą się chętni pisać PW :)

Chętne osoby:

-Drakean

-spetrrumx

-hajmus

-Nyksusek