No to myślę, że zacznę zbierać ekipę ze dwa dni przed.
szkoda, że nie ma healera w PoE
No to myślę, że zacznę zbierać ekipę ze dwa dni przed.
szkoda, że nie ma healera w PoE
Heh jednak DZISIAJ mozesz sobie juz zagrac i zobaczyc mniej wiecej na czym gra polega i jak wyglada Tree i zrobić sobie jakieś combo gem na początek co ci odpowiada, a gre na poważnie zaczniesz 20 sierpnia i bedziesz miec juz jakis wglad na sytuacje przynajmniej do jakiegos lvla. No i dzieki temu ze zaczniesz dzisiaj zobaczysz czy chcesz grac na HC czy standard ^^
Heh jednak DZISIAJ mozesz sobie juz zagrac i zobaczyc mniej wiecej na czym gra polega i jak wyglada Tree i zrobić sobie jakieś combo gem na początek co ci odpowiada, a gre na poważnie zaczniesz 20 sierpnia i bedziesz miec juz jakis wglad na sytuacje przynajmniej do jakiegos lvla. No i dzieki temu ze zaczniesz dzisiaj zobaczysz czy chcesz grac na HC czy standard ^^
Majster, ja w PoE jeszcze w betę grałem, więc doświadczenie jako takie mam Nie były to boskie lvl'e, ale te kilka 50 wbiłem
Dlatego też pragnę ścisnąć pośladki i wytrzymać ten tydzień by się po raz kolejny miło przekonać
Nowy dodatek - nowy spam ludków do gry, toteż sam chcę liznąć w/w tytuł raz jeszcze.
Moje pytanka:
1. Steam czy standalone - co wybrać i dlaczego?
1.1. Gdzie populacja graczy jest większa? Steam czy SA?
2. Templar czarodziej czy ranger attack speed?
2.1. Jakieś ciekawe pomysł na build prócz tych oklepanych duelista i sciona?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!