Witam!
Jak to będzie z POE będzie jeden serwer czy na takiej zasadzie jak np torlight "Stwórz serwer - graj "
Witam!
Jak to będzie z POE będzie jeden serwer czy na takiej zasadzie jak np torlight "Stwórz serwer - graj "
Malo z tego rozumiem (up) , ale wydaje mi sie ze będzie jeden lub wiecej serwerów , jak w innych grach mmo :]
Witam!Jak to będzie z POE będzie jeden serwer czy na takiej zasadzie jak np torlight "Stwórz serwer - graj "
POE to "prawie" MMO. Będzie 1. serwer Europejski (realm), tyle. Dopiero wtedy wybierasz, czy grasz na ludzie Default, czy lidze Hardcore (odpowiedniki podserwerów i poziomów trudności).
No i nie zapominaj, że POE wymaga połączenia z netem. To żaden singiel.
Zły dział i zamieniam nazwę tematu. btw za takie tytułowanie powinien być warn, ale ułaskawię.
Właśnie, o co dokładnie chodzi z tymi ligami?
Podczas open bety na którą ligę się wybieracie?
Na default, bo hardcor jest zbyt harcorowy jak dla mnie:) zginac monza latwo i x godzin gry w piach.
eh.. servery beda 3 ale tylko eus ue nam oplaca
co do lig bedzie ich sporo kora wybrac?
HC a czemu? bo jak wam sie uda bedziecie mieli za***iste spoleczenstwo bez trolli i dzieci neo one odpadaja po paru misjach xD
a jak wam sie nie uda? nic nie tracicie wasza postac laduje na defoult ale moje itemy zostaly na HC ;( nic straconego robisz nowa postac przerzucasz all itemu i padasz
bo na defoult laduje postac z HC i to co ma przy sobie
Oczywiście, że idę na HC, nie mam zamiaru grać z 13-letnimi płaczkami spamującymi na czacie 24/7 "PLOX HELP KELL MERVEIL TOO HARD", bo nie umieją kupić ringów na cold resa.
Tutaj macie ładnie przetłumaczony i opisany cały Patch 0.10.0, który wejdzie dziś na serwery http://www.path-of-exile.pl/patch-0100.html
Witam!