Path of Exile kilka pytań

Witam czy expienie opiera sie na szlachtowaniu mobków czyli tak zwanym grindzie czy oplaca sie robić questy?A może równomiernie jest to podzielone?

Czy na planszach zobacze innych graczy czy tylko w miasteczku czy jakiejs wiosce?

Jaki jest max lvl?

Bo zacząłem grać i wciaga jak kazdy inny hak'n slash tylko nurtują mnie te pytania z góry dziękuje;)

Robienie questów jest opłacalne i opiera się na masakrowaniu mobków.

Innych graczy widać tylko w miastach, chyba że jesteś z kimś w party.

Max lvl to chyba 100.

Jak nie chcesz grać sam to zapraszam do gildii Black Sheep. Temat gildii: http://mmorpg.org.pl...le-black-sheep/

Aby nie spamować to zadam pytanie - czy można grać jakoś z mini mapką ? jak się ją włącze bo kurde nie raz zapominałem drogi powrotnej i krążyłem bez końca po mapie :(

klikasz TAB i grasz nie musisz wylaczac.

@UP

TAB

w UI możesz ustawić żeby mapa pokazywała się w lewym/prawym górnym rogu (nie wiem, nie używałem)

Gdybyście mieli mi doradzić kogo wybrać bo nie mogę się zddecydować pomiędzy shadowem a dualistem :( Lubię dpsy - który z nich jest większym papierem ? Co do shadowa czy ubierać go pod dual knife ? Czy jak bo w drzewku robię go pod szybkość

Edit 1 Co to jest evasion ?

Evasion to jest zdolność unikania ataków przeciwnika.Czym większy twój evasion tym ,mniej przeciwnik w ciebie trafia czyli jak by miał słabsze acuraccy.Z regóły u assasinów tak jak shadow w PoE to w pewnym sensie rekompensuje słaby p.def,bo biegasz w light armor i nie masz za dużo physical defense,evasion to rekompensuje.

Witam czy expienie opiera sie na szlachtowaniu mobków czyli tak zwanym grindzie czy oplaca sie robić questy?A może równomiernie jest to podzielone?

Czy na planszach zobacze innych graczy czy tylko w miasteczku czy jakiejs wiosce?

Jaki jest max lvl?

Bo zacząłem grać i wciaga jak kazdy inny hak'n slash tylko nurtują mnie te pytania z góry dziękuje;)