Path of Exile - konkurs

Witam wszystkich forumowiczów.

Jest to mój pierwszy post na Waszym forum, mam nadzieję, że nie ostatni. Widzę, że jest tutaj masa ludzi poszukujących klucze, którzy niestety często mogą obejść się ze smakiem. Wychodzę Wam naprzeciw. Ogłaszam konkurs w którym możecie zdobyć konto do gry Path of Exile.

~ZASADY~

* 100 postów,

* komentarz, w którym napiszesz dlaczego to Ty masz otrzymać klucz,

* wybór cyfry od 1-6,

* jeżeli konto pójdzie na handel, od razu zgłaszam sprawę do supportu.

~NAGRODA~

KONTO PATH OF EXILE

(brak postaci, na koncie znajduje się potworek Kiwi (wartość packa to bodajże 25$))

~FAQ~

* konto zostanie wylosowane dzisiaj o godzinie 20:00,

* losowanie odbędzie się poprzez stream live, do którego link podam o godzinie 20:00,

* konto jest moją własnością,

* zwycięzca musi mi wysłać PW z mailem, na którego ma zostać przetransferowane konto.

~CYFRY~

1. ryjcio

2. facos14

3. Wenth

4. TuKu

5. Demeo

6. matis208

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu,

b5cOdd.

A co użytkownik ma napisać by Cię przekonać? To nie mam talent gdzie łzawa historia złapie Twoje serce i w efekcie da wygraną. Ja jak każdy jestem ciekaw gry, a że zwykle rozdawanie kluczy/otwarte weekendy jakoś mnie omijały to nie miałem okazji grać w tą perełkę. Stąd czemu by nie spróbować szczęścia i nie napisać? Błagać nie będę (zwłaszcza, że jakoś miesiąc można przeżyć to OB), nie mniej miło by było zaznać tego czym się serwis podnieca już teraz ;P

cyfla 5 ;P

W sierpniu będzie okrągły rok odkąd założyłem swoje konto na PoE, a jeszcze wcześniej starałem się o udział w testach beta. Niestety nie powiodło się i nie mam dostępu do gry. Jestem fanem klasycznych gier na których parenaście lat temu opierałem swoje dzieciństwo, Diablo 1 było pierwszą grą w którą zagrałem i do dziś uważam że jest to najlepsza część z serii diablo chociaż druga tez była bardzo dobra. Projekt PoE zainteresował mnie od początku, znacznie wcześniej zastanawiałem się dlaczego nie powstała jeszcze gra mmo korzystająca z systemu z serii Diablo. Obecnie mamy taką a podczas krótkiego otwartego weekendu zachwyciła mnie także gra na ewentualnie otrzymanym koncie toczyła by się na maksymalnych obrotach. Pozdrawiam

Wybieram cyfrę 4

W sierpniu będzie okrągły rok odkąd założyłem swoje konto na PoE, a jeszcze wcześniej starałem się o udział w testach beta. Niestety nie powiodło się i nie mam dostępu do gry. Jestem fanem klasycznych gier na których parenaście lat temu opierałem swoje dzieciństwo, Diablo 1 było pierwszą grą w którą zagrałem i do dziś uważam że jest to najlepsza część z serii diablo chociaż druga tez była bardzo dobra. Projekt PoE zainteresował mnie od początku, znacznie wcześniej zastanawiałem się dlaczego nie powstała jeszcze gra mmo korzystająca z systemu z serii Diablo. Obecnie mamy taką a podczas krótkiego otwartego weekendu zachwyciła mnie także gra na ewentualnie otrzymanym koncie toczyła by się na maksymalnych obrotach. PozdrawiamWybieram cyfrę 4

Proszę czytać uważnie, minimum 100 postów.

Proszę pisać uważnie, nie było sprecyzowane czy chodzi o to że max 100 postów w temacie czy wymagania minimalnej ilości postów napisanych, zresztą już parę razy edytowałeś warunki konkursu. Nie mam pojęcia o czym ma świadczyć ilość postów bo ponad połowa nie jest merytoryczna, w każdym razie dobrze wiedzieć, że ktoś kto nawalił 100 postów o d*pie marynie nie widząc na oczy słownika ortograficznego otrzymuje szanse podczas gdy ja zostaje eliminowany przez kogoś kto notabene ma 2 posty na swoim koncie. Dziękuję więc za konkurs dla wybranych, nie mam zamiaru iść do hydeparku nabijać 96 postów żeby być tu lepiej postrzeganym. Zdecydowanie zamiast tego wolę grać ale przecież nie o to chodzi.

Ps. Jak tak dalej pójdzie to wystarczy ci moneta do wyłonienia zwycięzcy.

Proszę pisać uważnie, nie było sprecyzowane czy chodzi o to że max 100 postów w temacie czy wymagania minimalnej ilości postów napisanych, zresztą już parę razy edytowałeś warunki konkursu. Nie mam pojęcia o czym ma świadczyć ilość postów bo ponad połowa nie jest merytoryczna, w każdym razie dobrze wiedzieć, że ktoś kto nawalił 100 postów o d*pie marynie nie widząc na oczy słownika ortograficznego otrzymuje szanse podczas gdy ja zostaje eliminowany przez kogoś kto notabene ma 2 posty na swoim koncie. Dziękuję więc za konkurs dla wybranych, nie mam zamiaru iść do hydeparku nabijać 96 postów żeby być tu lepiej postrzeganym. Zdecydowanie zamiast tego wolę grać ale przecież nie o to chodzi.Ps. Jak tak dalej pójdzie to wystarczy ci moneta do wyłonienia zwycięzcy.

Nie chodzi o to. Po prostu nie chcę aby ludzie zakładali konta tylko po to aby otrzymać klucz. Widzę, że jesteś kumaty, więc nie rozumiem skąd od razu atak w moją stronę. To nie jest żadna selekcja, ani nic z tych rzeczy, po prostu nie chcę aby jakiś dzieciak poczuł możliwość łatwego zdobycia konta i przez to zacznie multiaccountować tylko po to aby wygrać. Nie tędy droga. Kolejna sprawa, sprawdź skrzynkę.

Cześć. Mam na imię Facos i z chęcią opowiem Ci swoją historię. Urodziłem się w małym miasteczku... Nie no, nie będę ściemniał :P

Dlaczego to Ja miałbym dostać klucz do PoE? Hmm, może dla tego, że nie mogę się doczekać OBT, a z chęcią zagrałbym już teraz. Kiedyś byłem posiadaczem jednego konta (wygranego BTW), ale musiałem je oddać w zamian za inne :C

Miałem tam przegraną może godzinę, może 2, nie pamiętam. W każdym razie bardzo chciałbym zagrać w tą grę ponownie. Pewnie zaraz obudzą się hejterzy, którzy zaczną mnie wyzywać, że już grałem i że mam dać zagrać komuś innemu, ale odpowiem im: Już to zrobiłem! Sam mam Diablo 3, z czego jestem bardzo zadowolony, ale jednak chciałbym zagrać w nieoficjalnego następce Diabolo nr. 2. To chyba będzie wszystko z mojej strony. Teraz muszę iść na ulicę żebrać za chle... kur*a, miałem nie kłamać :P

Pozdro!

@EDIT: Wybieram nr. 2

Chcę dostać ten klucz, ponieważ kocham h'n's. Grałem we wszystko sacred 1 i 2, Baldurs Gate, Diablo 1, 2 i 3 (ahhh ta trójka tyle szumu o nic;/) O PoE słyszałem już od bardzo dawna konta szukam mniej więcej od wtedy od kiedy dowiedziałem się o grze. Taka osoba jak ty może spełnić moje marzenia. Jak widzę te gameplaye na Youtube na portalu newsy o buildach, gra wygląda na świetną ( w co nie wątpię:>) Już próbowałem w wielu konkursach. Na tej stronie i na innych. Zawsze brakowało mi szczęścia. Żaden z moich kolegów nie ma konta więc nawet nie miałem szansy zagrać. Uważam, że ta gra pobije wszystkie inne h'n's na głowę. To drzewko umiejętności w tej grze. Ten klimat. Tego się pragnie.

Numerek 4

chce dostać klucz, bo porpstu uwielbiam hak en slasze, dziekuje, pozdrawiam!

liczba. 3

Nie będę oryginalny. Chcę kluczyk bo lubię hack n' slashe, nie będę wymieniał w co grałem bo nie widzę potrzeby. Gra prezentuje się świetnie, pod względem rozgrywki jak i graficznie.

Próbowałem już kilka podobnych tytułów i jakoś nie przypadły mi do gustu, chciałbym dać szansę PoE ale w tym celu potrzebuję klucza / konta.

Koniec moich wypocin, mózg zlasowany. ;)

Numerek 1

@down Do 20 mam jeszcze czas nabić posty :P

Nie będę oryginalny. Chcę kluczyk bo lubię hack n' slashe, nie będę wymieniał w co grałem bo nie widzę potrzeby. Gra prezentuje się świetnie, pod względem rozgrywki jak i graficznie.Próbowałem już kilka podobnych tytułów i jakoś nie przypadły mi do gustu, chciałbym dać szansę PoE ale w tym celu potrzebuję klucza / konta.Koniec moich wypocin, mózg zlasowany. Numerek 1

Minimum 100 postów, pozdrawiam.

Aktualnie wolne numery to: 1,3,6.

Posiada ktos rowno 100 postow ? Swiruje oczywiscie,Props za konkurs i zycze wszystkim powodzenia !

Oczywistą oczywistością jest fakt, iż chodzi o minimalną ilość postów.

bez sens ja nie mam 100 postow a mam konto od jakis 2 lat na tym forum. To ze sie nie udzielam na forum nie znaczy ze zakladam konto tylko po to zeby zyskac klucz lub cos innego :P

Tak samo jak inni prawie rok sledze jak gra sie rozwija i tez czekam az maszynka losujaca mnie wylosuje.

Rownie dobrze osoba ktora ma 100+postow moze po grac tydzien i miec w tylku te konto lub nie urzywac go przez pare miesiecy i sprzedac,a osoba ktora jest dlugo zarejestrowana na forum ale najczesciej czyta tematy a nie udziela sie w nich,urzywala by konta przez dlugie miesiace albo i lata.

Jeżeli nie znajdą się jeszcze dwie osoby, to losowanie odbędzie się wśród liczb 2-5. Link do streama gdzie losowanie będzie się odbywać podam o 19:55 w tym temacie.

lepiej by bylo jak by dal mozliwosc osoba ktore maja mniej postow ale sa dlugo na forum. Bo mi np: bardzo zalezy na kluczu

ryjcio :P niecały rok masz 02.11.11 :P I przez ten czas 48 logowań :P fakt nie jest to może nowe konto, ale jeśli chodzi o to czy Tobie zależy - średnio to wygląda, bo kto wie czy tak często nie będziesz do gry zaglądał :P

powiem ci bralem udzial w strees testach codziennie pare razy przegladam maile czy nie zostalem wylosowany.

A co do logowania to nie mam ustawionego auto logowania w przegladarce wiec najczesciej przegladam forum bez logowania :P

Nie wiem jak mam ci udowodnic ze mi bardzo zalezy na kluczu mam wlaczyc kamerke i na kolanach po dywanie jezdzic?:D!

Ale to nie ode mnie zależy :P Po prostu tylko mówię ;P Jeszcze miesiąc i wszyscy się dostaną :) Bez żadnych próśb, gróźb i "jeżdżenia na kolanach po dywanie" :P

Wiesz ale jak okazja sie trafia zeby wczesniej dostac sie do gry to az zal dupe sciska

Ryjcio, podaj swój numer. Widzę, że chętnych i tak nie ma, szkoda żeby się miejsca zmarnowały.