Path of Exile luzne granie na hc

Poszukuje paru osob do wspolnego pykania na PHC. Aktualnie mam 61lvl, na starcie moge jakos pomoc, chociaz sam jestem nowym graczem.

TS jest, wymagan wiekowych nie ma, kontakt poprzez steam w sygnaturce.

Pozdrawiam.

Właśnie rerolluję postać na HC, idę teraz w dual RF totemy, więc na duo gre świetnie pasuje. :P Co o mnie - cóż, w PoE gram od bardzo dawna, jednak nigdy na tyle, bym jakimś buildem wbił 90 (mam z 6-7 charów na 84+, kilkanaście na 65+). Odezwę się na priv, gdy będę gotowy na mapki :>

Mozesz sie odezwac wczesniej, zawsze bedzie troche razniej chociaz pogadac. Nick w grze : Dukiee

No ja dziś 63 Champion Earthquake R.I.P. Po świętach zaczynam z nową postacią,

Osobiście też zapraszam do gry, HC Only :P.

Bump :')

Bump!

Witam chętnie bym sie przyłączył do gry :) troche grałem w POE ale wiedzy za wiele nie ma :P Rozumiem że HC to (HardCore) ??

Tak. Gramy na Perandus Hardcore league. Jezeli grasz na steamie to kontakt ze mna poprzez sygnaturke, jezeli normalnie przez ich klient to moj ign : Dukiee

Można dodać też mnie: Pussy_on_fire (gram RF.. xD)

Rerolluje kolejny char, oczywiście HC perandus. Gram pod RF ale lvluję facebreakerem (3,5k dmg na 40lvl). Dopiero wszedłem na Cruel, ale dodać zawsze można do FL:)

@Lyenn jak bede potem gral to Cie dodam.

na steam mam taki sam nick jak coś

W przerwach od hardkoru gramy rowniez naszymi "zmarlymi" postaciami na standardzie :D

Zapraszam!

Bump!

Bump!

Bump!

Bump!

~Bump~

Poszukuje paru osob do wspolnego pykania na PHC. Aktualnie mam 61lvl, na starcie moge jakos pomoc, chociaz sam jestem nowym graczem.

TS jest, wymagan wiekowych nie ma, kontakt poprzez steam w sygnaturce.

Pozdrawiam.