Jednak paru graczy było na tyle zdeterminowanych, że zrobiło nawet małą petycję o wprowadzenie takiego "domu" do gry, najpierw jednak zakładając odpowiedni temat i przytaczając słowa innych, pozytywnie nastawionych do tego pomysłu użytkowników.Na szczęście...
Path of Exile nie dostanie Auction House'a, nigdy
PoE zawsze był anty-D3, więc wszystko co złe w grze od Blizzarda, panowie z GGG wykorzystają na swoją korzyść i wrzucą do siebie (cena za cyfrową wersję d3 taka sama co pudełko albo droższy pre-order? to u nas będzie free2play; brak na starcie PvP ? to u nas będzie to szybciej; za łatwe poziomy trudności ? u nas padniesz od pierwszego championa, itd.). Z tego powodu nie dziwne, że zachwalają sobie teraz brak AH. Oczywiście bardzo mnie to cieszy, że nigdy nie było i nie będzie aukcji w PoE i życzę tej sieciówce większej ilości graczy i dalszego rozwoju w dobrą stronę.
Sam nie wiem czy chcę wrócić do któregokolwiek tytułu, bo pomimo wielkich zmian ostatnimi czasy w obydwu, to nie ma już tej magii grania jak za czasów D2. To minęło bezpowrotnie, gdzie teraz gra się bardziej w moba albo mmo niż w 'BattleNeto-podobne h&s rpg'.
Jednak paru graczy było na tyle zdeterminowanych, że zrobiło nawet małą petycję o wprowadzenie takiego "domu" do gry, najpierw jednak zakładając odpowiedni temat i przytaczając słowa innych, pozytywnie nastawionych do tego pomysłu użytkowników.Na szczęście...