Path of Exile - od początku

Siema ! Szukam kilku osób (do pięciu) do grania w PoE od początku. Jestem nowy w tej grze,niedawno zacząłem,udało mi się wbić 20-sty któryś poziom i stwierdziłem,że wolałbym pograć z kimś jeszcze.

Mogę pogadać na TS3, ale mam 14 lat więc jeśli ktoś nie chce to nie koniecznie ( mimo wszystko wolałbym rozmawiać ). Fajnie by było gdyby był też ktoś,kto mógłby podpowiedzieć w razie problemów z grą ( jakiś doświadczony gracz ).

Siema ! Szukam kilku osób (do pięciu) do grania w PoE od początku. Jestem nowy w tej grze,niedawno zacząłem,udało mi się wbić 20-sty któryś poziom i stwierdziłem,że wolałbym pograć z kimś jeszcze.Mogę pogadać na TS3, ale mam 14 lat więc jeśli ktoś nie chce to nie koniecznie ( mimo wszystko wolałbym rozmawiać ). Fajnie by było gdyby był też ktoś,kto mógłby podpowiedzieć w razie problemów z grą ( jakiś doświadczony gracz ).

Siemka, chętnie bym tez zagrał w PoE z tobą , ale dopiero dzis zaczne sciagac więc od jutra bym grał :)

Okej,wyślę Ci mojego steama na priv,możesz mnie zaprosić.

Siemanko też mogę pograć razem atm mam witcha prawie 60 lvl pod totemy i 28 lvl marudera pod cyclon. Jak coś to się odezwij :)

Wysłane z mojego ZTE Kis 3 przy użyciu Tapatalka

Napisz: Herezja_

Może nie będę w stanie z tobą pograć, ale pisz do mnie na PoE (IGN: Nyheter) a na pewno będę w stanie ci pomóc, wyjaśnić mechanikę gry, system expa, dropu, itp. :)

Siema ! Szukam kilku osób (do pięciu) do grania w PoE od początku. Jestem nowy w tej grze,niedawno zacząłem,udało mi się wbić 20-sty któryś poziom i stwierdziłem,że wolałbym pograć z kimś jeszcze.

Mogę pogadać na TS3, ale mam 14 lat więc jeśli ktoś nie chce to nie koniecznie ( mimo wszystko wolałbym rozmawiać ). Fajnie by było gdyby był też ktoś,kto mógłby podpowiedzieć w razie problemów z grą ( jakiś doświadczony gracz ).