Path Of Exile - osoby do gry

Szukam osób do wspólnej gry w Path of Exile, serwer rzecz jasna europejski, liga Hardcore. Mój 22 lvl Ranger niestety zginął, a na normal nie widzi mi się granie jakoś + jeszcze mam 3 klasy do przetestowania, więc mogą być również nowi gracze, gdyż jutro tworzę nową postać. Podawajcie nicki to dodam was do friend i piszcie w których godzinach gracie.

Pozdrawiam.

doradze ci ze nie ma sensu gra na hardcore jak padles na 22, nie ma znaczenia czy przez przypadek, dc czy cos innego

najpierw grac najlepiej na normal by ogarnac gre a na hardcore grac jak juz sie jest hadrcorem :D

doradze ci ze nie ma sensu gra na hardcore jak padles na 22, nie ma znaczenia czy przez przypadek, dc czy cos innego

Eq miałem całkiem dobre, szkielety na tym cmentarzu na wschód od Crossroads miałem na 1hko, niestety zapatrzenie się + za dużo zpullowanych mobków = dead. I tak 22 lvl to nic wielkiego.

Eq miałem całkiem dobre, szkielety na tym cmentarzu na wschód od Crossroads miałem na 1hko, niestety zapatrzenie się + za dużo zpullowanych mobków = dead. I tak 22 lvl to nic wielkiego.

Ja mógłbym pograc, ale jak narazie to jestem zielony co do tej gry. Gralem tylko chwile, a teraz moglbym na serio zacząć.

Czytasz co napisałem? Nie ma znaczenia na czym, dlaczego padłeś, jeśli to zrobiłeś to znaczy że nie masz po co grać na hardcorze, chyba po to żeby przejść zaraz na normala

ale rob sobie co chcesz

Po to jest możliwość podejścia kilka razy do Hardcore, by się sprawdzić, co nie? To była moja pierwsza postać. A to "nie ma znaczenia bla bla bla" jest całkowicie bez sensu, każdemu może się zdarzyć roztargnienie i nie każdy jest no-life'm którego tak pochłania gra, że patrzy tylko na nią. Za przeproszeniem, ale mam gdzieś twoje zdanie. :) Pozdrawiam.

Jak coś - mój IGN taki sam jak na forum.

Szukam osób do wspólnej gry w Path of Exile, serwer rzecz jasna europejski, liga Hardcore. Mój 22 lvl Ranger niestety zginął, a na normal nie widzi mi się granie jakoś + jeszcze mam 3 klasy do przetestowania, więc mogą być również nowi gracze, gdyż jutro tworzę nową postać. Podawajcie nicki to dodam was do friend i piszcie w których godzinach gracie.

Pozdrawiam.