Path of exile Pomoc duelista

Witam

Mam dueliste 53 lvl 800 dmg 5k deffa pokaze moje drzewko resy po 70

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAdwFLQ6tEdUSIBLhFHUXHRjbG_ohYCXfKaUyCTiWOu1AoEOcR35N41PfV5dY21uvXotfOWBBYEthIWNwZU1noGz2bml07XTxeA1463rvhNmE74d2kAqZK5stm4OeuaQZplepbqvFrFmuk7Xytxe9gb6KvqfAD8qQz_jSTd0N3ePvTu_j_MX-jw==

W 2 akcie merciles jest mi strasznie ciezko , Powiedzcie mi co mam porawic i wgl

Jak dla mnie to za mały dmg, drzewko jest w miarę OK, więc wina prawdopodobnie leży po stronie gearu.

drzewko w miarę poprawne, ale zrąbałeś parę skilli: nie dawałbym w armor, ani (po prawej stronie) w pasywy attack speed

merc jest ciezki, ale jest rowniez do przejscia - to jednak przede wszystkim zalezy od Twojego gearu, jesli nie masz 4-5L i dobrego EQ, to bedziesz mial problemy

tak wiec pochwal sie, jakiego gema uzywasz i jakie masz przedmioty

Wzorowałeś się na jakimś konkrentym buildzie czy leciałeś na intuicje ? Jeśli 1 to poprosiłbym link do tematu, jeśli nie to przydałby nam się wgląd w twój gear i gemy.

Ogólnie to meelasami jest trudniej niż rangedami, pewno z tego powodu, że bierzesz wszystko na klatę i musisz mieć niezłe staty (=niezły gear) jak armor, aury, regen i na merciless wszystkie resisty dobrze by bylo wymaksować (oczywiście bez chaos res, co jest troche trudniejszym orzechem do zgryzienia), bo inaczej zostaniesz zmieciony, szczególnie na niebieskich grupkach

800 dmg? Zmień builda,bronie tak abyś miał 4-5k dps. Bo to jest strasznie mało jak na taki poziom. Aury poprawią twoje staty w najlepsze. ^^

Jezeli chce ktos mi pomoc z tym mercem to byłbym bardzo wdzieczny...

dawaj nicka: zaloguje sie na swojego mara EA:)

edit: tylko szybciorkiem, bo w innym wypadku spadam

Ale niestety jutro po 9 rano ... A nick Pawciooyy

Podaj swoj.

Witam

Mam dueliste 53 lvl 800 dmg 5k deffa pokaze moje drzewko resy po 70

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAdwFLQ6tEdUSIBLhFHUXHRjbG_ohYCXfKaUyCTiWOu1AoEOcR35N41PfV5dY21uvXotfOWBBYEthIWNwZU1noGz2bml07XTxeA1463rvhNmE74d2kAqZK5stm4OeuaQZplepbqvFrFmuk7Xytxe9gb6KvqfAD8qQz_jSTd0N3ePvTu_j_MX-jw==

W 2 akcie merciles jest mi strasznie ciezko , Powiedzcie mi co mam porawic i wgl