Witam
Jest ktos na forum co gra w poe i pomoze mi na poziomie trudnosci merciles 2 i 3 act gram duelista i jest strasznie ciezko...
Witam
Jest ktos na forum co gra w poe i pomoze mi na poziomie trudnosci merciles 2 i 3 act gram duelista i jest strasznie ciezko...
Wrzuć zdjęcie drzewka. Może źle rozdałeś pkt. Ja jestem na końcu 2 act-u i solo latam bez problemu
Teraz zmienilem buffsy i jakos lece ale w party milej by sie grało ... Podaj swoj name.
edit : Jezeli jest ktos kto by pomogl jak najszybciej przeleciec te 2 akty to byłbym wdzieczny...
Grinduj na Fellshrine Ruins/City of Sarn póki nie będziesz jakoś 2lvle ponad mapą, wygearujesz się i będzie Ci łatwiej.
A, boczne mapki na mercillesie są 6lvli wyżej niż niż linia głównej misji.
Ale wgląd na drzewko i tak byłby mile widziany, jak i na gear - może to tu rzeczywiście tkwi problem.
Mam pytanie co można zmienić w moim drzewku?http://www.pathofexi...u969Pj8xf4J_sg=
jak mniemam lecisz z Rain of Arrows build, tak? na nic innego mi to nie wyglada
zacznij inwestowac z life node'y, bo dotad nie rozdales ani jednego
Dzięki guru.
Jak Rain of Arrows to raczej nie projectile damage, bo się nie skaluje.
Poza tym z ilości pasywek wygląda, że zdecydowanie musisz podexpić, ja nawet nie myślałam nigdy o tym by przed 50lvlem wchodzić na mercilles, co dopiero 2/3 akt, do czego polecam te instancje o których pisałam, jeszcze ledge w 1 akcie.
No i jak guru wyżej wspomniał, koniecznie pakuj coś w defa, zwłaszcza jak grasz na Point Blank. Mam nadzieje że czymkolwiek atakujesz masz life gain on hit czy life leech w support gemach?
@Edit, sprawdziłam, działa projectile damage rzeczywiście, mój błąd, jednak powyższe drzewko nie zawęża buildów do RoA na moje
Jak Rain of Arrows to raczej nie projectile damage, bo się nie skaluje.Poza tym z ilości pasywek wygląda, że zdecydowanie musisz podexpić, ja nawet nie myślałam nigdy o tym by przed 50lvlem wchodzić na mercilles, co dopiero 2/3 akt, do czego polecam te instancje o których pisałam, jeszcze ledge w 1 akcie.No i jak guru wyżej wspomniał, koniecznie pakuj coś w defa, zwłaszcza jak grasz na Point Blank. Mam nadzieje że czymkolwiek atakujesz masz life gain on hit czy life leech w support gemach?
RoA to nie typowe projectile, ale skille dzialaja i podnosza dmg, byla o tym mowa juz kilkakrotnie na lamach forum PoE
Próbuje zrobić jakiś sensowny build z ice shot. PyongyangPrincess narazie jestem na 1 akt cruel.
Witam