Witam, ostatnio chciałem wraz z kolegami pograć w path of exile ale mam pewien problem :/
Mianowicie gdy próbuje odpalić grę wyskakuje błąd:
Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten błąd.
Na innych forach czytałem żeby microsoft visual c++ 2010 przeinstalować lecz tam też mam błąd gdyż nie znaleziono równiez jakiegoś dll.
Macie może jakieś pomysły jak ten błąd naprawić? Jak nic nie da rady to musze formatować
Path of exile - problem z włączeniem
Ostatnio jest dużo problemów z wersją gry ze strony wydawcy, dlatego warto poświęcić trochę czasu i pobrać wersje steamową. Dużo mniej denerwowania się.
Własnie mam pobraną ze steama :/
Zainstaluj Microsoft Visual C++. Jeśli masz system 64-bitowy, zainstaluj pakiety dla obu wersji, 32 i 64.
Program C:\windows\system32\clusapi.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie windows albo zawiera błąd. Zainstaluj program uzywając oryginalnego nosnika instalacyjnego albo skontaktuj się z administratorem systemu lub z dostawcą oprogramowania w celu uzyskania pomocy.
Taki błąd wyskakuje gdy chce wersje na 32bit zainstalować, z wersją na 64 nie ma problemu :/
Dziwne.. Ja miałem ten sam problem, nawet po zainstalowaniu 64-bit, ale po zainstalowaniu 32-bitowej wersji już działało.
Witam, ostatnio chciałem wraz z kolegami pograć w path of exile ale mam pewien problem :/
Mianowicie gdy próbuje odpalić grę wyskakuje błąd:
Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP100.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten błąd.
Na innych forach czytałem żeby microsoft visual c++ 2010 przeinstalować lecz tam też mam błąd gdyż nie znaleziono równiez jakiegoś dll.
Macie może jakieś pomysły jak ten błąd naprawić? Jak nic nie da rady to musze formatować