Path of Exile Problem

Witam. Mam duelista pod cleave na 55 lvlu i nie mogę sobie poradzić na cruel. Wcześniej wszystko było dobrze, a teraz potwory sciagaja mnie na 3 hity. Nawet jak użyje granite potiony to grupka niebieskich mnie rozkłada. Tutaj macie mój build :

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAdwFLQ6tEdUXHRjbGtkb-iFgJd8otSmlMgk26DpSOuFAoEOcRmlHfk3jValWBFeXWK9fOWBBYEtgiGFSZU1odGz2dPF4DXrvguSE2YZghymI8YqvkBGUoJe0mSubLZ_LpBmmV6bPqW6rxaxZrLquk7XyvYG-ir6nypDQR9hN2mLd49-_707-jw==

Gear mam dobry, DPS na cleave ok. 1700, a na double strike ok. 1500

Skille jakie używam to :

Bear Trap,

Cleave (elemental damage, faster attacks, added cold damage)

Double Strike (Life Leech, Faster Attacks)

Wrath + Grace + Anger (Reduced mana)

Warlord's Mark

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę pisać.

Może Life Gain On Hit albo Life Leech wrzuć do cleave? W ten sposób wyssiesz więcej życia i w walce z grupką mobków będziesz mieć większe survi. Wiem że to niewielka pomoc, ale może spróbuj czegoś takiego - czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Właśnie to chciałem zrobić, tylko nie mam 5linka, a jak wyjme elemental damage to -600 dps :(

A na ciul ci takie duże DPS, skoro i tak od razu umierasz?

Witam. Mam duelista pod cleave na 55 lvlu i nie mogę sobie poradzić na cruel. Wcześniej wszystko było dobrze, a teraz potwory sciagaja mnie na 3 hity. Nawet jak użyje granite potiony to grupka niebieskich mnie rozkłada. Tutaj macie mój build :

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgQAAdwFLQ6tEdUXHRjbGtkb-iFgJd8otSmlMgk26DpSOuFAoEOcRmlHfk3jValWBFeXWK9fOWBBYEtgiGFSZU1odGz2dPF4DXrvguSE2YZghymI8YqvkBGUoJe0mSubLZ_LpBmmV6bPqW6rxaxZrLquk7XyvYG-ir6nypDQR9hN2mLd49-_707-jw==

Gear mam dobry, DPS na cleave ok. 1700, a na double strike ok. 1500

Skille jakie używam to :

Bear Trap,

Cleave (elemental damage, faster attacks, added cold damage)

Double Strike (Life Leech, Faster Attacks)

Wrath + Grace + Anger (Reduced mana)

Warlord's Mark

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę pisać.