Path of Exile:Shadow

Witam serdecznie chciałbym zaprezentować gameplay z gry Path of Exlie i klase która nie dawno wyszła czyli Shadow. I chciałbym także w tym temacie zacząć dyskusję pomiędzy dwoma grami Diablo 3 vs Path of Exlie która gra bardziej przypadła wam do gustu, ciekawszy klimat oraz możliwość rozwoju swojego Avatara.

http://www.youtube.com/watch?v=Dt80IqgdSNA

Możecie także dać mi propozycję którą klasę zaprezentować na wyższych lvl itp.

Shadow (DEX/INT)

Dość ciekawy wariant, kruchy lecz przy dobrym rozdysponowaniu punktów może być wyjątkowo niebezpieczny jako:

- Zabójca magów (duży DPM, niezła obrona magiczna ze względu na wysoką inteligencję),

- Hexer (pułapki,klątwy,trucizny... bardziej jako support),

- Asasyn (uzbrojony w sztylety/pazury/... z dużą dozą +Crit i czarami zwiększającymi efekty z uderzeń krytycznych)

- Magiczny strzelec (nazwa wyjęta z Shin Megami Tensei : Imagine, w tym wypadku mówimy o łuczniku wspomagającym się magią, pułapki/zdalnie detonowane bomby/ulepszacze etc.)

- Zamrażacz (jak nazwa wskazuje skupia się na paraliżowaniu przeciwnika i dopiero wtedy atakuje. W porównaniu do wiedźmy, jest bardziej agresywny i w razie czego może sobie poradzic ze słabszymi przeciwnikami bez many)

można wymyśleć dużo,dużo więcej biorąc pod uwagę fakt, że drzewo umiejętności pruje czerep niemiłosiernie. Co do tematu Diablo 3 vs Path of Exile, to lepiej założyć osobny temat (przy czym zaznaczam, że za wywołanie "Jihadu" nie odpowiadam)

Shadow (DEX/INT)Dość ciekawy wariant, kruchy lecz przy dobrym rozdysponowaniu punktów może być wyjątkowo niebezpieczny jako:- Zabójca magów (duży DPM, niezła obrona magiczna ze względu na wysoką inteligencję),- Hexer (pułapki,klątwy,trucizny... bardziej jako support),- Asasyn (uzbrojony w sztylety/pazury/... z dużą dozą +Crit i czarami zwiększającymi efekty z uderzeń krytycznych)- Magiczny strzelec (nazwa wyjęta z Shin Megami Tensei : Imagine, w tym wypadku mówimy o łuczniku wspomagającym się magią, pułapki/zdalnie detonowane bomby/ulepszacze etc.)- Zamrażacz (jak nazwa wskazuje skupia się na paraliżowaniu przeciwnika i dopiero wtedy atakuje. W porównaniu do wiedźmy, jest bardziej agresywny i w razie czego może sobie poradzic ze słabszymi przeciwnikami bez many)można wymyśleć dużo,dużo więcej biorąc pod uwagę fakt, że drzewo umiejętności pruje czerep niemiłosiernie. Co do tematu Diablo 3 vs Path of Exile, to lepiej założyć osobny temat (przy czym zaznaczam, że za wywołanie "Jihadu" nie odpowiadam)

Granie wiekszoscia z tych buildów jest po prostu nudne i nie skuteczne. Do tego trzeba dodać że pułapki paralizujace nie dzialaja na bossow (dzialaja ale maja bardzo krotki czas dzialania, praktycznie niezauwazalny). PvP narazie tez nie ma, wiec np "zabojca magow" to z deka bezsens. Teraz buduje sie go po prostu pod łuk i sztylety(daggery), widziałem także nekromantów ale nie za bardzo mi to wygląda.

Jak na razie grałem każdą postacią i nabiłem 11lvl powiem że buildy postaci są strasznie zamotane i nie wiadomo dokładnie do czego dodawać. Może tak jest aby postacie(gracze)na arenie różniły się od siebie aby drugiej takiej postaci nie spotkać w świecie PoE. Osobiście Path of Exile 9/10 a Diablo 3 8/10 takie moje zdanie.

Ma ktoś może wolny kluczyk do PoE.Byłbym bardzo wdzięczny.

no ja niestety nie posiadam miałem 3 klucze ale oddałem wszystkie znajomym niestety.

Witam serdecznie chciałbym zaprezentować gameplay z gry Path of Exlie i klase która nie dawno wyszła czyli Shadow. I chciałbym także w tym temacie zacząć dyskusję pomiędzy dwoma grami Diablo 3 vs Path of Exlie która gra bardziej przypadła wam do gustu, ciekawszy klimat oraz możliwość rozwoju swojego Avatara.

http://www.youtube.com/watch?v=Dt80IqgdSNA

Możecie także dać mi propozycję którą klasę zaprezentować na wyższych lvl itp.