Path of exile / WoW ragnaros

Witam!

Szukam ludzi do tych 2 gier

Path of exile

- Wspólne levelowanie w parę osób. Dość dobrze znam grę także mogę nowym pomóc i rozjaśniać. Sam Będę chciał zacząć z nową postacią.

WoW global na serwerze Ragnaros

- Mam 2 postacie na 90lvlu ale będę chciał zaczynać od nowa. Jeśli jest ktoś chętny zacząć przygodę z wowem mogę taką osobę wyexpić do max lvla w kilka dni i pomóc zrozumieć podstawowe rzeczy związane z grą. Wszystkich innych też zapraszam.

Mile widziane mikro i 16+lat (sam mam 21)

Pzdr.

Wiadomo może kiedy w PoE nowy sezon będzie tak swoją drogą?

Jak coś to na PoE się piszę.

Raczej za 2tyg bo wtedy się kończą obecne

Również pisze się na PoE. Jako tako miałem styczność z tą grą ale nigdy nie ogarnialem, a h&s zawsze mnie pociagaly

To sobie ściągnijcie i wybierzcie już czym chcecie grać oraz znajdźcie jakiś build a ja będę dziś jakoś koło 22 i jutro cały dzień.

Na steamie Admiral Rayto (nick) albo rayto94 (login). Na avatarze Philip J. Fry

To sobie ściągnijcie i wybierzcie już czym chcecie grać oraz znajdźcie jakiś build a ja będę dziś jakoś koło 22 i jutro cały dzień.Na steamie Admiral Rayto (nick) albo rayto94 (login). Na avatarze Philip J. Fry

Dodalem, jak bedziesz to akceptuj nick: Tares

Daj od razu jakiegos ts chyba, ze chcesz na moim siedziec. Z komunikacja zawsze lepiej :D

Ja wam powiem tak: skoro nowy sezon za 2 tygodnie, to ja wolę grać za te 2 tygodnie.

Jak nadal będziecie chętni, to piszcie na pw.

Też się pisze na POE. Nick na steam patrykopl.

Akurat ostatnio myślałem nad PoE i chętnie z wami zagram.

steamcommunity.com/id/kush0

https://steamcommunity.com/profiles/76561198128778396

chętnie pogram w PoE!

zapraszać do znajomych!

Kto chętny do grania TS : ts-tnet.pl

Jak już ustalicie co i jak i na którą godzinę dziś to walcie PW. Często tu zaglądam. :)

Jak wspominałem jestem dziś cały dzień m.in. na steamie (który podałem wcześniej)

Jak ze 2 osoby napiszą że mają czas możemy zaczynać

Witam jak ktoś chętny do grania to zaprszam na tsa gdzie mam kanał i proszę pisać na PW zainteresowanym dam hasło i numer pokoju do PoE oczywiście

ja z Patrykpol już skończyliśmy pierwszy akt, zamiast podawać linki do profilów daliście jakieś śmieszne nazwy i jest 5000 innych takich samych osób

o 22:00 do 24:00 będę grał, jak ktoś chce pograć i pogadać na tsie to zapraszam o 22 na ts-tnet.pl

To jak, ktoś się pisze na grę w nowym sezonie?

Na tym forum nie opłaca się szukać ludzi, wszyscy są chętni do gry, wszystko fajnie pojawia się raz A później nie ma nikogo. Żałosne, po co w ogóle tworzyć post, ze szuka się ludzi do grania jak później sami to olewaja

Witam!

Szukam ludzi do tych 2 gier

Path of exile

- Wspólne levelowanie w parę osób. Dość dobrze znam grę także mogę nowym pomóc i rozjaśniać. Sam Będę chciał zacząć z nową postacią.

WoW global na serwerze Ragnaros

- Mam 2 postacie na 90lvlu ale będę chciał zaczynać od nowa. Jeśli jest ktoś chętny zacząć przygodę z wowem mogę taką osobę wyexpić do max lvla w kilka dni i pomóc zrozumieć podstawowe rzeczy związane z grą. Wszystkich innych też zapraszam.

Mile widziane mikro i 16+lat (sam mam 21)

Pzdr.