Co? Mam rozumieć, że wypowiadać się mogą tylko osoby, które nie wytykają błędów - no bo przecież jak to tak, ktoś zwraca mi uwagę na to, że napisałem coś źle! Niedopuszczalne, najlepiej to wszyscy powinni się zgadzać i przyklepywać, bo każda krytyka to czysty hejt. To co piszesz nie ma całkowicie sensu. Podobała się tobie niby wcześniejsza wersja gry, gdzie nie było końcowego kontentu i poziom wbijało się przez to mozolnie i uważasz, że dodanie do roboty czegoś na koniec było błędem, bo tylko sprawiło, że gracze szybciej zdobywają poziom. Najlepiej jakby gra oferowała tylko potworki dające po 10 doświadczenia, a na setny poziom potrzeba by było jakiś horrendalnych sum. Wtedy to dopiero byłaby zabawa - gdzie już po jakimś trzecim poziomie przeciwnicy nie sprawiają problemu i jedyną trudnością jest wieczne wbijanie doświadczenia! To dopiero pomysł na grę. Tibia pewnie też poszła w złym kierunku bo dodaje kontent, a powinna zostawić wszystko jak było, niech ludzie się męczą, a co! (Taki tylko drobny przykład, można go do większości gier odnieść) Diablo nigdy nie miało fabuły. Trójka to jedynie fabularna wydmuszka gdzie starali się wcisnąć jak najwięcej - zdrada, miłość, nieznajomy spadający z nieba z misją, zwroty akcji, prawdawne potężne zło, które pojawia się już enty raz. W diablo to dopiero zabawa, gdzie do końcowej fazy rozgrywki można dojść w parę minut!
Akapit 1: Akurat to była bezpodstawna krytyka, bo owy jegomość, sam popełnia takie błędy, a chce pouczać mnie. Na tym forum ludzie zrobili sobie już z tego pewną zasadę, jak nie mam się do czego przyczepić to przyczepię się do składni zdań, i schludności, no bo przecież jak to tak, ja nie będę czytał takiego bełkotu, bo to mnie uraża.
"Diablo nie miało fabuły"- Ty tak na poważnie? Właśnie diablo miało to coś w sobie że ta fabuła faktycznie była ciekawa, choć prosta i o tym co zwykle, czyli ratowaniu świata. Ale to postacie były ciekawe, każdy chciał wiedzieć co stało się z dusza Lei, co teraz gdy całe zło odrodziło się na nowo, itd. Takie smaczki dają poczucie że ta fabuła faktycznie istnieje i jest co czytać, choćby nawet głupie książki które zbieramy i możemy posłuchać i dowiedzieć się nieco więcej o świecie Sanktuarium.
tsooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Od kiedy aktualizacje w PoE zmniejszają poziom trudności XD. Ludzie biją brawo, bo jest za co, a sama gra zmierza w dobrym gierunku. Czytasz ty w ogóle co wprowadzają te aktualizacje? Bo grać raczej nie grasz. I gratsy jak robisz shapera w tydzień na nowej lidze.
I ty chcesz mnie pouczać o schludności i składni zdań,stawiasz jakieś wymogi bo piszemy w takim miejscu a nie innym a sam piszesz w ten sposób, gratuluję, nowy poziom hipokryzji został osiągnięty. jakieś "tsoo", "XD", "gierunku", i tak czepiam się, bo nie lubię ludzi którzy wytykają komuś błędy samemu je popełniając.
Chyba już czas zamknąć temat, bo zwykła dyskusja przeradza się tutaj w kłótnie i wyzwiska których chciałem uniknąć.