Path of Exile

Witam, wiem mnie tez wkurzają osoby natretnie błagające o jakiekolwiek klucze do bety, wiem poepice pewnie ten temat i moją skromną osobe, lecz nie dbam oto :) postawiłem sobie za cel zdobyk klucz aktywacyjny do PoE i probuje to osiągnąc na wszelkie mozliwe sposoby :) wiec do rzeczy:

Jesli ktos ma taki wolny niepotrzeby klucz,a nie chce go dac jakiemus dziecku neo :) to polecam sie :) pozdrawiam;pp

Polecam ci wejsc na oficjalne forum Path of Exile i tam jest specialny temat do tego, ja sam z tego tematu mam :P

Jeżeli ktoś też był tak miłosierny to niech mi wyśle na :templariusz9@gmail.com

wkurzają osoby natretnie błagające o jakiekolwiek klucze do bety
Jesli ktos ma taki wolny niepotrzeby klucz,a nie chce go dac jakiemus dziecku neo

A ty co robisz, jak nie błagasz?:)

Błagam was nie karmcie Trolla

Jesteś żałosny jeśli myślisz, że ktoś da ci taki klucz za darmo. Temat do kasacji.

Jesteś żałosny jeśli myślisz, że ktoś da ci taki klucz za darmo. Temat do kasacji.

Niestety tylko osoby ktore nie sa/nie mieszkaja na wsi nie wiedza co to jest slowo "zal/zalosny"

No ale tak to ladnie dodajesz śćęóążź, gratulacje.

Wystarczylo zamknac jape, a bym dal.

Zamykam, bo robi się niepotrzebny spam. Jeśli znajdzie się ktoś, kto będzie chciał poratować autora tematu kluczem - niech kontaktuje się z nim przez pm.

Witam, wiem mnie tez wkurzają osoby natretnie błagające o jakiekolwiek klucze do bety, wiem poepice pewnie ten temat i moją skromną osobe, lecz nie dbam oto :) postawiłem sobie za cel zdobyk klucz aktywacyjny do PoE i probuje to osiągnąc na wszelkie mozliwe sposoby :) wiec do rzeczy:

Jesli ktos ma taki wolny niepotrzeby klucz,a nie chce go dac jakiemus dziecku neo :) to polecam sie :) pozdrawiam;pp