Path of Exile

komunikacja ts wymagana . Ogarniam podstawy . Miałem max 50lvl ale chce zacząć od nowa . Rodzaj serwera (ligi) do ustalenia . Nie chce słyszeć - "mamo jeszcze nie chce spać " przez mikro :) . wiek nie ma znaczenia jak ogarniasz . W celu zgłoszenia pisz komentarz lub gg : 49027394 (pisz nawet jak niedostępny - odczytam niebawem)

ja mogę. mam ts. wiek powyżej 18. max lvl 61 wbiłem. co do ligi wszystko byle nie hardcore :/

jeśli dalej aktualne i interesuje cię liga hardcore to się piszę właśnie moja postać padła :P

Chętnie zagram :D

geon zmow sie z bishopem bo juz mam kompana ;/

Zacząłem grać wczoraj w POE, Liga standardowa ta harbinger czy jakos tak nie pamietam dokładnej nazwy ( może w ogóle ją pomyliłem xd ), wczesniej nie grałem co nie oznacza, że jestem noobem, jako, że Wy się na grze znacie to moglibyście podzielić się informacjami na temat gry na TS. Jak coś to prosze o namiary na tsa w PW

komunikacja ts wymagana . Ogarniam podstawy . Miałem max 50lvl ale chce zacząć od nowa . Rodzaj serwera (ligi) do ustalenia . Nie chce słyszeć - "mamo jeszcze nie chce spać " przez mikro :) . wiek nie ma znaczenia jak ogarniasz . W celu zgłoszenia pisz komentarz lub gg : 49027394 (pisz nawet jak niedostępny - odczytam niebawem)