Patjx- Kanał na YT- WarZ, Far Cry 3, news'y

Siemano, ja jestem Patjx i od maja jestem let's playerem na Polskim YouTube, ale nie udało mi się jeszcze wybić. Miałem dość długa przerwę, ale już na dobrę wróciłem do nagrywania :) Chciałbym was zachęcić do obejrzenia i ocenienia mojego najnowszego odcinka z WarZ

Pierwszy odcinek ocenił dość znany Bit_Abuser(khunag), można przeczytać tą opinię. Nagrywam także z Far Cry 3, ale większy nacisk kładę na WarZ. Ten odcinek wyżej jest według mnie najbardziej udany. W tym temacie będę umieszczał linki do nowych odcinków. Co niedziele, będę robił przegląd news'ów ze świata gier mmo. Zapraszam!

Szczerze? Na wybicie nie masz szans. W ciągu ostatnich kilku miesięcy zrobiło się tyle tych pseudo "let's playerów", że w każdym zakątku YouTube widzę filmiki typu let's play oraz zagrajmy. Gdy wchodzę na 90% takich kanałów liczba widzów nie dochodzi do setki. Musiał byś się bardzo, BARDZO postarać abyś coś osiągnął w tej dziedzinie, ale znając życie po miesiącu, dwóch Ci się znudzi i odrzuci Cię dochodząca tak mało ilość widzów. Dwa projekty rozplanowane powiedzmy na miesiąc dadzą ci tyle widzów co nic. Chyba, że ważny jest dla kogoś jeden widz, nie wiem, nigdy nie zajmowałem się Youtube to nie wiem jak to jest. Ale za chęci powodzenia. Być może za rok lub dwa będziesz rozpoznawany.

Co do tego zniechęcenia, to zobacz od kiedy wrzucam filmiki z moim głosem :D Chodzi mi o pierwszy odcinek z World of Tanks. Przez kilka miesięcy zdobyłem 21 widzów a zależy mi praktycznie na każdym. Prócz tego są hejterzy (stali). Nie zniechęca mnie ta mała liczba, a szanse na wybicie mam co raz większe, bo mam kontakt z takimi let's playerami jak bit_abuser, DzuniorJR i innymi "mniejszymi", więc szanse są, tylko muszę poprawić trochę jakoś dźwięku. Planuje kupić mikrofon pojemnościowy (sinn7 mpod) i powinno być git :) Wybić się jest trudno, ale jak będę pokazywał swoje materiały na różnych stronach, to zawsze ten jeden widz przybędzie i jest szansa, że mnie poleci. Staram się wyróżniać od moich rówieśników interesującą mową o grze no i mam możliwości do nagrywania (dobry komputer, kasa na najnowsze gry- nie palę, nie piję to kasę na gry mam :)) wystarczy czas i chęci a reszta sama przyjdzie.

Siemano, ja jestem Patjx i od maja jestem let's playerem na Polskim YouTube, ale nie udało mi się jeszcze wybić. Miałem dość długa przerwę, ale już na dobrę wróciłem do nagrywania :) Chciałbym was zachęcić do obejrzenia i ocenienia mojego najnowszego odcinka z WarZ

Pierwszy odcinek ocenił dość znany Bit_Abuser(khunag), można przeczytać tą opinię. Nagrywam także z Far Cry 3, ale większy nacisk kładę na WarZ. Ten odcinek wyżej jest według mnie najbardziej udany. W tym temacie będę umieszczał linki do nowych odcinków. Co niedziele, będę robił przegląd news'ów ze świata gier mmo. Zapraszam!