Hej! Z dniem dzisiejszym ruszył mój "fanpejdż" na FB zapraszam was bardzo gorąco do lubienia, umieszczał tam będę wewntualne "Ninja Stream" i rózne informacje na temat streamow itd!
PawlikPlejGejms YT/Twitch
Zapraszam bardzo gorąco dzis od 20.00 Tera Online
Streamer godny polecenia dobry kontakt z widzami
@up doceniam słowa
Przy okazji zapraszam was na dzisiejszy stream z L2PL od godz. 13.30, jęsli komuś się nudzi to może razem pogadamy i pogramy
@edit
Ehh niestety nie dam rady streamować, muszę poczekać na nowy sprzęt, proszę was o cierpliwość, robię co mogę aby jak najszybciej wrócić do was na stream
@up o wilku mowa
Ok Kochani! Od środy czyli "01.05.2013" Zapraszam was na streama właśnie z L2 PL, niestety musimy pociągnąć jeszcze na starym sprzęcie ale mam nadzieję, że pomimo to będziemy sie dobrze bawić na streamie!
Zapraszam was od godz. 12.00!
"BEZ WAS NIE GRAM!"
na to czekałem
Graj W NWO a nie L2
No pewnie że pogramy W NW ale jak sie wszystko trochę ustatkuje narazie problemy z pobieraniem z launcherem itd
Czyżby twój nowy sprzęt dotarł?
niee właśnie jeszcze nie
Kurcze mam mały problem z win8 bo gdy uruchamiam OBS to w losowym odstępie czasu od uruchomienia rozłącza mi internet, i niestety dzieje się to tylko wtedy gdy uruchamiam program do streamowania :/
Robię wszystko aby jak najszybciej do was wrócić.
Szczegółowsze info o streamach na moim FB - https://www.facebook.com/pawlikpp?ref=hl
OK juz wszystko ogarnięte, zapraszam już dziś od godziny 18.00 na stream (link w sygnaturze)
Witajcie, zapraszam was dziś od 15.00 na stream. tradycyjnie L2 i coś jeszcze
Hej, Dziś o 13.00 zapraszam na stream , Gamy w L2 i może cos jeszcze ;P
Zapraszam was dzis na godzinę 20.00, dzis pogramy sobie w Nevera, AvA oraz DoC.
Do zobaczenia! (mam nadzieje ;P)
Dzis ruszamy ze streamem o godz. 15.00 z L2, Zapraszam
Zapraszam na lekki stream z L2 od 22
Hej witajcie
Zapraszam was bardzo gorąco dziś od 15.00 na stream, Jak zwykle L2 ;P
Elo Ludziska, jeśli ktoś nie ma co robić o 10.00 to zapraszam was na stream, razem się ponudzimy
Hejo, Jeśli będzie się wam nudzić o godzinie 20.00 to zapraszam na stream coś pokminimy
@update
Ajjj, niestety coś mi wypadło w ostatniej chwili i streama musimy odwołać, ale spokojnie bardzo możliwe że jeszcze dzisiaj się pojawię ;P. Ale nie obiecuję "Bedziem robić co Morzem" w każdym razie