PawlikPlejGejms YT/Twitch

@Update

NA chwilę obecną pousuwałem wszystkie "fanpejdże" oraz kanały na których streamowałem z przyczyn technicznych (Brak sprzętu do streamowania)

Ale to nie znaczy że całkowicie kończymy z tym!

W chwili gdy nabędę już profesjonalny sprzęt do streamowania powrócimy w nowej odsłonie pod tą samą nazwą!

Także zachęcam do obserwowania i śledzenia tego tematu!

O wszelkich informacjach będę was informował oczywiście w tym temacie.

Do zobaczenia niebawem na live!!!

Hej, dzisiaj zapraszam was bardzo serdecznie dziś na godzinę 15.00

Pogramy troszeczkę w Duel of Champions na streamie ;)

http://pl.twitch.tv/pawlikpp

A tu ostatni live, sprawdźcie jak było :)

http://www.twitch.tv...kpp/b/388723655

Może wam się spodoba :)

@edit

Od 13.50 szybciutko oblivion zaczniemy ;) Zapraszam :)

Fajnie streamuje, nie ma nudy i jest w ciągłym kontakcie z graczami! Nie ma ani chwili ciszy i zawsze coś się dzieje. ;)

Polecam! :D

Dziękuję za miłe słowa:)

A tymczasem zapraszam was na stream od 18.00 popykamy troszke w PokeMMO ;)

@edit

Jednak mała zmiana planów :(

PokeMMO nie chce działać z programem do streamowania, musimy sobie przełożyć/odwołać ten stream. Ale śledźcie temat i kanał na bierząco :)

Możliwe że uda się jeszcze coś z tym zrobić i pogramy jeszcze w coś dzisiaj ;)

@edit2

OK, taki szybciutki live z minikrafta na trybie Hardcore ;P

start 20.30 Zapraszam ;P

Hej, zapraszam was dziś bardzo serdecznie an godzinę 14.00 pogramy sobie trochę w AvA i może w coś innego jak bedziecie chcieli ;P

Zapraszam do gry :)

@update

Ok już wszystkjo ok, od jutra zaczniemy normalnie streamować ;P, Zapraszam was bardzo gorąco :)

@edit

Zapraszam was dzisiaj na stream o 9.00 :)

Pogramy sobie troszke w WoW,a na moltenie WOTLK, Duels of Champions i może Oblivion a to tylko podkład pod naszą rozmowę i zabawę! ;)

Zapraszam was bardzo gorąco :)

Za chwilkę streamujemy, wpadnijcie pogadamy troszku ;P

@edit

Zapraszam na 14.00 pogadamy sobie o tym i o tamtym przy gothicu i może czymś innym ;P zapraszam :)

Dziś o 20.00 Left 4 Dead 2 Coop z chłopakami "WhiteAndBlueMC - YT", i Lineage 2 PL, Zapraszam serdecznie!

Było ciekawie, jak znów będziesz streamował to uaktualniaj date i czas ;)

Witajcie :)

Zapraszam was dzisiaj na godzinę 14.00 pogeamy sobie w WoWa na Moltenie x1 i od 15.00 Marvel Heroes ;) Zapraszam.

I kolejny fajny stream. Można się było pośmiać, można było pogadać. Czekam na następny.

Yo ;), dzisiaj o 21.00 znów sobie w cos pogramy ale jeszcze nie wiem w co ;), Taki spontaniczny stream będzie :)

Zapraszam serdecznie :)

Zapraszam na szybkiego streama z gry "Renaissance Heroes", gramy do 15.00 :)

@edit

Jednak musimy sobie darowac tego streama jednak bo coś sie kaszani :/

Jeśli to wina gry to po prostu zarzuć coś innego

OK zaczynamy streama o 16.00 zaczniemy grać w DoC a od 17 WoW'a na Moltenie x1 ;) Zapraszam bardzo serdecznie :)

Witajcie :), Zapraszam na dzisiejszy wieczorny stream pogramy sobie w... nie wiem jeszcze w co ;P

W co bedziecie chcieli i w co damy rade bo gramy z widzami :) start ok 20.00! ;P

Yo! Dzisiaj plan streamowy prezentuje się następująco:

18.00 Saints Row: The Third, Smite, DoC,

Zapraszam serdecznie!

Zapraszam o 23.00 na Szybki Smite z Hashyk'iem i widzami, Zapraszamy :)

Ok moi mili, od dzisiaj wprowadzam godzinę o której będziemy się spotykać codziennie, będzie to stała godzina o której stream będzie ruszał :)

Oczywiście będą się pojawiały "Ninja Live'y" w ciągu dnia :)

Godzina o której będziemy (mam nadzieję) się widzieć to 20.00 Zapraszam was baaardzo gorąco ;)

Chciałem podziękować wszystkim widzom za ciepłe przywitanie i integrację na chacie Twitcha! Szczerze myślałem że inaczej mnie przyjmiecie, ale okazało się iż byłem w błędzie i dziękuję wam za to :)

Tym samy zachęcam was do śledzenia Tego tematu oraz Kanału na twitch.tv, gdzie będę umieszczał najświeższe informacje dotyczące streamów. Jeszcze raz Dziękuję! ;)

Jeśli będzie się komuś nudziło o 20.00 to zapraszam was na streama, pogramy tochę w coś :) Myslę że w DoC troszke połupiemy może Smite ;)