Payday 2

Witam serdecznie. :)

Mamy Steam Summer Sale i PAYDAY za astronomiczną kwotę 20 zł. Z tego powodu zastanawiam się, czy ktoś nie planuje kupna i nie będzie szukał kompanów do wspólnych napadów. Od dłuższego czasu w sumie przymierzam się do tej gierki i teraz świetna okazja się przytrafiła. Niestety moi znajomi mają alergię na kupowanie gier i nawet przy takiej obniżce słyszę "ale przecież jest tunngle", a gra z randomami w coopa nie jest tak przyjemna, jak mogłaby być.

Stąd moje pytanie - planuje ktoś zakup i chciałby stworzyć własne "Ocean's Eleven"? :)

Stary, gdzie kupiłeś za 20zł?

Nie kupiłem jeszcze, bo nie chcę kupować w ciemno bez ludzi do grania. Ale odpowiadając na pytanie, to na Steamie. Trwa właśnie Summer Sale i PAYDAY jeszcze przez jakieś 7 godzin jest na przecenie -80% (5,59 €, co przy obecnym kursie € na paypalu wynosi 24,32 zł).

Witu, ja będe kupował. Prawdopodobnie masz mnie nawet na steam więc będzie można pograć :)

W takim wypadku ja też zaraz kupię. ;) Jest nas już dwóch, znajdzie się ktoś jeszcze?

PS. Tak, mam Cię na Steamie.

Ja mam od dłuższego czasu, właśnie wczoraj powróciliśmy do gry ze znajomymi, jak coś to chętnie z Wami popykam, mimo tam 54 poziomu. :P Tylko komunikator obowiązkowy. ;)

Ja też kupie. Macie Skype TS3 albo Razer Comms?

Ja moge pograć, bo why not~

http://steamcommunity.com/id/Nvminer/

Chce ktoś kupować w 4packu?

U mnie z komunikacją głosową nie ma żadnego problemu. Mam parę kanałów na TSie, gdzie będzie można wbić, mogę też dołączyć na kanał z Was (lub w razie potrzeby ściągnąć jakiś inny komunikator). Mój nick na Steamie jest taki sam, jak na forum, więc śmiało dodawajcie.

http://steamcommunity.com/user/UndercoV będę mógł pograć, mam już od jakiegoś czasu ale grałem może z 2h, bo cały czas wywalają za to, że masz 4 lvl a nie 100 :P a offline nie ma sensu

Też pogram, Steam taki jak na forum.

Ok, zakupione. Pozniej bedzie mozna pograc, czas pobrac :)

Ja też już zakupiłem i pobrałem. Muszę teraz wyjść na chwilę z domu, ale myślę, że będę koło 17-18, więc będzie można rzucić okiem na to co gra ma do zaoferowania, dzisiaj raczej nudne mecze na mundialu :)

Kupiłem i już pograłem gra jest wyśmienita :) Panowie jak coś dodajcie na steam ;D Szukajcie po nicku z forum ;)

Ok, to ekipa juz sie zebrala, trzeba ogarnac jeszcze jakis komunikator bo bez tego ani rusz. btw kupuje ktos DLC 'sniper; bo na steam zostalo 0,25e, 3,26 z psc lub 2,96 z paypala i nie mam jak tego zakupic...

Odnośnie TeamSpeaka, to może wykorzystamy forumowy? Wszak to forumowa grupa grać będzie :)

Nie mam nic przeciwko żeby wykorzystać ts z forum. To kiedy gramy ?:D

Jam sem kupił. Party some one ?

Podaj swój Steam albo dodaj mnie :)