Paypal 1$ wzamian za coś na Steamie za 1,5€ max?

Cześć koledzy. Przepraszam, że dodaje to w pogaduszkach, mam nadzieję, że moderacja mi to wybaczy, to dla mnie bardzo ważne. Mógłby mi ktoś przelać na PP 1$ wzamian za coś na Steamie za 1,5€ max?

@EDIT

Policzyłem i wsumie nawet nie 1,5.. Bo mam ponad 5 zł na PSC. Ale na pewno jakoś się odwdzięczę..

Cześć koledzy. Przepraszam, że dodaje to w pogaduszkach, mam nadzieję, że moderacja mi to wybaczy, to dla mnie bardzo ważne. Mógłby mi ktoś przelać na PP 1$ wzamian za coś na Steamie za 1,5€ max? @EDITPoliczyłem i wsumie nawet nie 1,5.. Bo mam ponad 5 zł na PSC. Ale na pewno jakoś się odwdzięczę..

A dlaczego nie poprosisz rodzica by Ci przelał? Mam kuzyna lat 13, który jak coś chce to mu rodzice kupują przez neta. A za 5 złotych to bez mrużenia okiem.

Może nie każdy ma taką sytuacje jak Twój kuzyn? Widzę myślenie trudna rzecz.

Może nie każdy ma taką sytuacje jak Twój kuzyn? Widzę myślenie trudna rzecz.

Koronny argument w każdej dyskusji "nie każdy ma". Nie wiem co moje myślenie ma tutaj do rzeczy, ale widzę że ktoś ma na bakier z rodzicami a to nie jest dobra rzecz. Ja próbuję tylko pomóc chłopakowi, bo raczej nikt mu nawet jednego centa nigdzie nie przeleje, niech się nie łudzi. Z przelewem idą przede wszystkim dane osobowe właściciela rachunku a tego osobom postronnym się nie udostępnia. Tym bardziej nie przelewa się jakiejkolwiek kasy na słowo.

@down - i rybka :)

Nie będę prosił rodziców o przelew rodziców, z przyczyn osobistych. ;) Temat już myślę do zamknięcia, ponieważ dokonałem wymiany. Dziękuję za odzew z Waszej strony.

Cześć koledzy. Przepraszam, że dodaje to w pogaduszkach, mam nadzieję, że moderacja mi to wybaczy, to dla mnie bardzo ważne. Mógłby mi ktoś przelać na PP 1$ wzamian za coś na Steamie za 1,5€ max?

@EDIT

Policzyłem i wsumie nawet nie 1,5.. Bo mam ponad 5 zł na PSC. Ale na pewno jakoś się odwdzięczę..