Witam, mam pytanie, otóż, czy trzeba przypisać kartę do konta PayPal, aby móc otrzymywać na nie pieniądze i operować nimi?
PayPal, a karta - Pytanie
chyba jeśli chce dokonać się pełnej aktywacji należy podać numer karty (chyba najlepiej mieć master card), dodatkowo odciągają z niej jakąś kwotę, ale nie wielką i potem ją zwracają.
Witam, mam pytanie, otóż, czy trzeba przypisać kartę do konta PayPal, aby móc otrzymywać na nie pieniądze i operować nimi?
Nie trzeba przypisywać aby otrzymać, ale gdy chcesz już zacząć wydawać to niestety mus.
Nie trzeba przypisywać aby otrzymać, ale gdy chcesz już zacząć wydawać to niestety mus.
A czy jeśli otrzymam pieniądze na dane konto, to czy będzie możliwość przesłania ich na inne? Czy do tego również będzie potrzebna karta?
Tylko z kartą. Bez karty, możesz tylko odbierać pieniądze od każdego.
Stokrotne dzięki za niebywale szybką pomoc =)
Temat do zamknięcia.
Możesz robić wszystko, tylko nie bedziesz mógł wypłacić pieniedzy. Do tego bedzie Ci potrzebny po prostu polaczony rachunek bankowy z kontem paypal.
Karta jest potrzebna tylko do tego, gdy nie masz nic na saldzie wtedy sciagnie Ci z karty.
Pieniądze musisz wysłać z rachunku bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko, co Twoje konto PayPal.
Tylko z kartą. Bez karty, możesz tylko odbierać pieniądze od każdego.
Uściślając (i nieco powtarzając): niezweryfikowane konto Paypala pozwala na: przyjmowanie kasy na konto, wysyłanie na inne konto, zapłatę za większość produktów online (niektóre serwisy wymagają - nie wiedzieć czemu - konta zweryfikowanego). Wypłata na konto bankowe możliwa jedynie po weryfikacji.