Da się jakoś wpłacić kasę na PayPal'a przez przelew pocztowy, bez łączenia konta z PP z tym z banku? Wiem że kiedyś się dało, ale słyszałem że wprowadzono tam jakieś nędzne zabezpieczenia i trzeba mieć konto w banku i takie same imie i nazwisko na Paypalu czy coś tam. To prawda? Jak nie, to da się wpłacić przez zwykły przelew?
PayPal i poczta
Przez przelew bankowy nie jestem do końca pewien, bo mój znajomy zrobił na poczcie i coś poszło nie tak i na zwrot kasy czekał miesiąć. A żeby zrobić przelew z banku na PP, to musisz mieć takie same dane w banku jak na PP(Imię i nazwisko wystarczy). Wchodzisz w dodaj środki>błyskawiczne i wybierasz bank, a następnie dostajesz dane do przelewu i kasa jest w max 5 minut. I nie można robić przelewu z konta firmowego.
Skoro wiesz to możesz napisac. Może innym się przyda.
Da się jakoś wpłacić kasę na PayPal'a przez przelew pocztowy, bez łączenia konta z PP z tym z banku? Wiem że kiedyś się dało, ale słyszałem że wprowadzono tam jakieś nędzne zabezpieczenia i trzeba mieć konto w banku i takie same imie i nazwisko na Paypalu czy coś tam. To prawda? Jak nie, to da się wpłacić przez zwykły przelew?