PayPal i poczta

Da się jakoś wpłacić kasę na PayPal'a przez przelew pocztowy, bez łączenia konta z PP z tym z banku? Wiem że kiedyś się dało, ale słyszałem że wprowadzono tam jakieś nędzne zabezpieczenia i trzeba mieć konto w banku i takie same imie i nazwisko na Paypalu czy coś tam. To prawda? Jak nie, to da się wpłacić przez zwykły przelew?

Przez przelew bankowy nie jestem do końca pewien, bo mój znajomy zrobił na poczcie i coś poszło nie tak i na zwrot kasy czekał miesiąć. A żeby zrobić przelew z banku na PP, to musisz mieć takie same dane w banku jak na PP(Imię i nazwisko wystarczy). Wchodzisz w dodaj środki>błyskawiczne i wybierasz bank, a następnie dostajesz dane do przelewu i kasa jest w max 5 minut. I nie można robić przelewu z konta firmowego.

Nieważne, wiem już jak można zrobić przelew przez pocztę, można zamknąć
:)

Skoro wiesz to możesz napisac. Może innym się przyda.

Da się jakoś wpłacić kasę na PayPal'a przez przelew pocztowy, bez łączenia konta z PP z tym z banku? Wiem że kiedyś się dało, ale słyszałem że wprowadzono tam jakieś nędzne zabezpieczenia i trzeba mieć konto w banku i takie same imie i nazwisko na Paypalu czy coś tam. To prawda? Jak nie, to da się wpłacić przez zwykły przelew?