Witam. Czy, żeby założyć konto trzeba mieć 18 lat? Czy można podać nieprawdziwe dane? Czy bym mógł potem z tego konta kupić np grę na steamie? Jeśli tak to jakie strony są najlepsze do zarobienia parę kasy najlepiej w walucie Euro etc. oczywiście z możliwością wypłaty do konta PayPal. Chyba, że ktoś zna sposób na zarobienie euro lub na paysafecard by kupić grę np. na steamie. Byłbym wdzięczny.
Paypal i Zarobki
1. Tak, trzeba mieć.
2. Możesz podać nieprawdziwe dane, ale jeżeli będziesz chciał połączyć PayPal z kontem bankowym to nie będziesz miał takiej opcji (niezgodność danych).
3. Tak, można
4. Zarabianie przez internet to oszukaństwo. Możesz spróbować na grach MMO, a najlepiej nauczyć się programowania/grafiki i pracować.
Mógłby ktoś podać takie stronki sprawdzone, które dałoby się w miarę szybko wypłacić na PayPal? I jeszcze jedno pytanie czy na paypalu da się zmienić walutę? Np z strony zarobiłem powiedzmy 10$ i przeleję na paypal i chciałbym kupić grę na steam w walucie euro to dałoby się taką transakcję dokonać?
PayPal posiada wbudowany konwerter walut. Masz dolary, zamieniasz je na euro.
Jak poszukasz, to znajdziesz coś na swoje umiejętności i wymagania.
@down
Ja też.
Piszę poważnie, jakieś stronki? :>
masz ich mnóstwo, każda ma inne zasady i wartości kliknięć.
Podasz mi jakąś co by się nadawała i z możliwością w miarę szybkiej wypłaty na paypal?
Czy Ty nie rozumiesz, że to ściema i nie da się zarobić w chwile moment na ŻADNEJ stronie takiej ilości pieniędzy aby mozna było wypłacić? One sa skonstruowane tak, aby troche na nich spędzić czasu a zanim dobijesz kwote którą można wypłacić, żebyś zrezygnował. Proste ot cała filozofia takich stron. Odpuść
Witam. Czy, żeby założyć konto trzeba mieć 18 lat? Czy można podać nieprawdziwe dane? Czy bym mógł potem z tego konta kupić np grę na steamie? Jeśli tak to jakie strony są najlepsze do zarobienia parę kasy najlepiej w walucie Euro etc. oczywiście z możliwością wypłaty do konta PayPal. Chyba, że ktoś zna sposób na zarobienie euro lub na paysafecard by kupić grę np. na steamie. Byłbym wdzięczny.