Paypal

Witam założyłem sobie konto na paypalu chciałem przelać tam pieniądze wybrałem opcje przelania w parę minut pieniądze nie zostały przyjęte i odesłane.Dostałem e-mail że nazwisko się nie zgadza to jeszcze raz wysłałem z tego konta bankowego.Teraz przez opcje w kilka dni mija już czwarty dzień a nawet e-mail nie dostałem i tutaj mam parę pytanie.

1.czy muszę gdzieś pisać o zwrot pieniędzy.

2.ile się czeka na zwrot pieniędzy.

Weryfikowałeś wcześniej konto na paypalu? tz. czy powiązałeś je z kontem bankowym?

Musisz jeszcze poczekać a kasa przyjdzie nie martw się, jak masz zamiar często korzystać z pp to polecam sobie jednak podpiąć konto bankowe do niego i przesłanie kasy trwa kilka minut...

Kwaza: nie trzeba tego robić jeśli płacisz opcją w kilka dni.

sawo: jeśli przelew robiłeś w piątek to sobota i niedziela się nie liczą. kolejna sprawa to konto bankowe musi być na tą samą osobę co właściciel konta paypal bez względu na to jaką formę "doładowania" wybrałeś a jeśli chodzi o pieniądze to zwrócą je za jakiś czas (nie pamiętam dokładnie ale chyba 40 dni). Jeśli nie możesz wpłacić na PayPala kasy spróbuj zrobić to jako kupujący ale wtedy wezmą prowizje czy jak to się tam zwie.

okej poczekam jeszcze a przelew robiłem w piątek koło 16

ale chyba wiem co jest nie tak zamiast BofA re: PAYPAL PTE LTD napisałem Danske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, Warszawa czy to w czymś może przeszkodzić?

powinieneś wpisać jedno i drugie

Witam założyłem sobie konto na paypalu chciałem przelać tam pieniądze wybrałem opcje przelania w parę minut pieniądze nie zostały przyjęte i odesłane.Dostałem e-mail że nazwisko się nie zgadza to jeszcze raz wysłałem z tego konta bankowego.Teraz przez opcje w kilka dni mija już czwarty dzień a nawet e-mail nie dostałem i tutaj mam parę pytanie.

1.czy muszę gdzieś pisać o zwrot pieniędzy.

2.ile się czeka na zwrot pieniędzy.