czy paypal działa sobota niedziela ?
chodzi mi oto że wysłałem wczoraj przelew z ipko na Moje konto Paypal a kasy nie ma jeszcze !
~!24h
przelew zwykły (nie bluecash)
chodzi mi oto że wysłałem wczoraj przelew z ipko na Moje konto Paypal a kasy nie ma jeszcze !
~!24h
Dostaniesz w poniedziałek kasę.
szukam osoby która ma kartę zarejestrowaną na pay palu .
moja kartę odrzuca i mimo że mam kasę na koncie nie mogę nic zrobić bez karty
chodzi mi o humble boundle pragnę nabyć 3 sztuki około 50 Zł
ja wpłacam na konto >> ty mi kupujesz jako gifty
jeżeli i jest ktoś chętny albo wie jak ominąć kartę pisać
Poczekaj z tym do jutra, Humble ma jeszcze 2 dni i 6 h na liczniku, więc zdąrzysz:)
Nie trzeba posiadać zarejestrowanej karty jeśli na koncie PayPal masz wymaganą ilość pieniędzy do opłacenia przelewu.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51034-poradnik-konfiguracja-paypal-oraz-platnosci-internetowe/
Wystarczy mieć konto bankowe...
Poczekaj z tym do jutra, Humble ma jeszcze 2 dni i 6 h na liczniku, więc zdąrzysz:)Nie trzeba posiadać zarejestrowanej karty jeśli na koncie PayPal masz wymaganą ilość pieniędzy do opłacenia przelewu.
ja mam pieniądze na paypalu ale nie mogę zapłacić bez karty
Wystarczy mieć konto bankowe...
nie mam opcji zapłać z mojego kota
Zomg, ciekawa sprawa... masz środki na koncie, a nie możesz nimi zapłacić jeśli nie dodasz karty do konta PayPal, pierwszy raz coś takiego widzę.
Zomg, ciekawa sprawa... masz środki na koncie, a nie możesz nimi zapłacić jeśli nie dodasz karty do konta PayPal, pierwszy raz coś takiego widzę.
http://scr.hu/screenshooter/2474230/gwtbulf
to teraz che ktoś pomóc
Wejdź ma konto i zamień swoje złotówki na dolary, kiedyś mi to wyskakiwało gdy zaczynałem z PayPal i zadzwoniłem tam do centrali.
Wejdź ma konto i zamień swoje złotówki na dolary, kiedyś mi to wyskakiwało gdy zaczynałem z PayPal i zadzwoniłem tam do centrali.
zrobiłem tak >>> złotówki na dolary i nie było opcji
dolary na złotówki nie było opcji - 1 zł
ale kolega
pomógł mi tak że mi to kupił
~!24h