PayPal

Witam. Nie posiadam karty kredytowej, a konta bankowego nie chcę łączyć z paypal`em. Czy możecie polecić jakąś wirtualną kartę kredytową na którą będę mógł przelewać kase, a potem z niej na paypal lub jakieś inne rozwiązanie??

Możesz przecież doładować paypala bezpośrednio z konta bankowego, bez łączenia ich. Powiązanie konta w banku z paypalem ściąga Ci tam jakieś limity, ale normalnie jak masz konto "niezweryfikowane" to klikasz "doładuj środki" i przelewasz sobie kasę z banku. Ważne tylko, by kasa szła z rachunku z takimi samymi danymi jak dane na paypalu.

Nie wiem, czy o to Ci chodziło, ale zakładanie karty, żeby doładować ją z banku, żeby doładować paypala, żeby... to chyba bardziej skomplikowane, niż potrzeba.

Czemu nie chcesz laczyc konta bankowego? Z polaczonym kontem latwiej sobie kase wyplacac. Klik i juz masz.

Czemu nie chcesz laczyc konta bankowego? Z polaczonym kontem latwiej sobie kase wyplacac. Klik i juz masz.

A później przyjdą dodatkowe koszty pewnie...

A później przyjdą dodatkowe koszty pewnie...

demonizujesz

do swojego PP mam polaczone 2 konta bankowe, uzywam ich od 3-4 lat, nigdy nie bylo problemow, nigdy nie bylo dodatkowych kosztow (radzilbym jednak poddac sie weryfikacji, inaczej bedziesz mial limit na wyplacane kwoty)

jedyny minus jes taki, ze wyplacanie z PP na konto bankowe trwa 2 dni

demonizujeszdo swojego PP mam polaczone 2 konta bankowe, uzywam ich od 3-4 lat, nigdy nie bylo problemow, nigdy nie bylo dodatkowych kosztow (radzilbym jednak poddac sie weryfikacji, inaczej bedziesz mial limit na wyplacane kwoty)jedyny minus jes taki, ze wyplacanie z PP na konto bankowe trwa 2 dni

To teraz ty mi wytłumacz jak to się robi a ja idę teraz do pracy, jak przyjdę to masz mi wytłumaczyć jak się doładowuje steam http://mmorpg.org.pl/forum/topic/61936-jak-doladowac-konto-steam/

Jakie znowu dodatkowe koszty? Od paru lat mam dodane konto bankowe do paypala i jest cacy. Masz paypala kierowco tira czy tak pierniczysz aby pierniczyc?

Ok problem rozwiązany, miałem konto nie aktywne od 4 lat i teraz ograniczenie na wszystko mi dali dlatego miałem z nim problem. Założyłem nowe konto i po kłopocie. Temat do zamknięcia

Mimo, że problem już rozwiązany, dorzucę swoje trzy grosze i polecę kartę internetową z Banku Zachodniego WBK. Posiadam ją już przynajmniej od roku, połączoną z paypalem i sprawdza się znakomicie jako taka wirtualna portmonetka, bez kosztów utrzymania. Na kartę przelewam pieniądze z konta bankowego i nie muszę żadnych pieniędzy trzymać na paypalu, a transakcje realizowane są od razu.

Witam. Nie posiadam karty kredytowej, a konta bankowego nie chcę łączyć z paypal`em. Czy możecie polecić jakąś wirtualną kartę kredytową na którą będę mógł przelewać kase, a potem z niej na paypal lub jakieś inne rozwiązanie??