Cześć wam, mam troche głupie pytanie bo w przeszłości rzadko kupywałem przedmioty do gier itp za kase a jak już to tylko przez sms, więc chcialem sie spytać - jak działa system paysafecard? Nie jestem pewien co do moich przypusczeń ale tak: kupuje paragon(cos jak doladowanie) za wybraną kwotę i wpisuje numer na paragonie? Dziekuje
Paysafecard- o co chodzi?
Wygląda to mniej więcej, jak być doładowywał komórkę czyli kwota, kodzik z paragonu i kupujemy.
Kupujesz dosłownie jak doładowanie taki paragon i masz tam kod, który wpisujesz na jakieś stronie, w grze
Dziekuje za wyjasnienie sprawy
A i mozesz go wykorzystac wielokrotnie np jak masz PSC za 20zł to to wpisujesz ten kod za 2zł tutaj ten sam za 5zł ten sam tutaj za 10zł itd..
własnie sie zastanawialem dzieki za info
Kody można też łączyć i wykorzystywać w całości to co pozostało na starszych kuponach.
i kody maja ustalone wartosci 20,50,100 i 300 zl z tego co mi sie wydaje
@up do tego dyszka jeszcze
Można za 10?! Nie kłam bo nie ma! Zawsze te 20 to minimum było
Nie ma 10zł, już też liczyłem na to. Niestety 20zł minimum.
no nie ma 10zl, jak np chcialem prepaid do swtor to musialem 3x20 kupic
Cześć wam, mam troche głupie pytanie bo w przeszłości rzadko kupywałem przedmioty do gier itp za kase a jak już to tylko przez sms, więc chcialem sie spytać - jak działa system paysafecard? Nie jestem pewien co do moich przypusczeń ale tak: kupuje paragon(cos jak doladowanie) za wybraną kwotę i wpisuje numer na paragonie? Dziekuje