Paysafecard WAŻNE

Siemanko ! :3

Zostało mi ostatnie 35zł w portfelu więc postanowiłem sobie za to kupić paysafecard i właśnie miałem iść do sklepu gdy nagle dopadły mnie wątpliwości...

Czy jest paysafecard za 35zł ? lub tak bym mógł kupić 16k funds w battlefield heroes za 34.99zł ?

Bo mam równe 35zł i 12gr , owe fundsy kosztuję 34.99 i moje pytanie jest takie :

Jakie muszę kupić czy jakie cenniki istnieją by dostać owe funds za 35zł ?

Ja zawsze kupowałem za 30zł psc i nie wiem może jest jeszcze za 5zł ? za 15 zł i 20 zł ? czy jak ?

proszę o szybką odp.

Możesz kupić psc 2 razy po 20 zł, to zostanie ci jeszcze 5 zł na coś. Niestety nie da się kupić psc za takie kwoty jak 5 zł, 15 zł itd.

PS Sorki, nie doczytałem, że masz tylko 35 zł, to niestety nie da się kupić za 30 i 5 zł (chyba, że czegoś nie wiem, i da się kupić za 5 zł). Pozostaje ci pożyczyć od kogoś 5 zł :)

Przy zakupie paysafecard wybierz wśród nominałów 20, 30, 50, 100 lub 300 PLN.

Dziękuje :3 , 5zł muszę skądś wycyganić

Siemanko ! :3

Zostało mi ostatnie 35zł w portfelu więc postanowiłem sobie za to kupić paysafecard i właśnie miałem iść do sklepu gdy nagle dopadły mnie wątpliwości...

Czy jest paysafecard za 35zł ? lub tak bym mógł kupić 16k funds w battlefield heroes za 34.99zł ?

Bo mam równe 35zł i 12gr , owe fundsy kosztuję 34.99 i moje pytanie jest takie :

Jakie muszę kupić czy jakie cenniki istnieją by dostać owe funds za 35zł ?

Ja zawsze kupowałem za 30zł psc i nie wiem może jest jeszcze za 5zł ? za 15 zł i 20 zł ? czy jak ?

proszę o szybką odp.